Odomna si jeden asi cigán raz pýtal 5 centov že či mu nepožíčam že mu chýba...tak som mu dal 10 lebo som 5 nemal a on mi ešte doniesol vydané tých 5 centov PS: aj tak som ich tam nechal
pokiaľ vyzerá normálne a nieje to žiaden homeless tak sa to dá, ale keď mi povie, že býva v Česku a nemá cash a že chce 0,60 € na listok tak to mi príde skôr ako fake..nemam-nedam.
Raz som sa hrozne ponáhlal, išiel som vlakom z BA do MA, lístok som si kúpiť nestihol... chytil ma revízor a keďže som nemal pri sebe žiadnu hotovosť, len peniaze na karte, musel som v Lamači vystúpiť. Mal som problém tam nájsť niekde bankomat, jeden taký dobrý človiečik mi dal teda 2 eurá na autobus
Inak ja som už tiež pár krát pomohol finančne neznámemu človeku, no väčšinou peniaze nedávam a ani sa s takými ľudmi nebavím...
nedal, ja by som ten listok kupil. Moc neverim takym reciam, ked si ludia pytaju na same uzitocne veci, radsej ten listok kupim a viem, ze bud ho naozaj chcel a pojdem tym vlakom alebo som mu nedal na alkohol ci len tak nejakemu podvodnikovy.
podľa toho, koľko by som mala pri sebe.. koľko by stál ten lístok.. (tých 60c je ešte v pohode.. ) a podľa toho, ako by dotyčná osoba vyzerala.. resp. ak by bola dáka neupravená, špinavá, smradľavá tak to asi ťažko
ja som raz dala 50 centov...prisiel nejaky skolak do kupe (tipovala som ,ze taky deviatak, este aj batoh na chrbte...nic nedoveryhodne) hovoril, ze stratil penazenku a ze ci mu neprispejeme...cele kupecko sa mu vyzbieralo, mohol mat tak 2,5-3 eura...ale vsak sme sa velmi nestarali,hlavne,ze ma na listok...ako vsak neskor o par mesiacov vysvitlo, to decko bol rodeny herec, rovno na vsmu ho treba poslat on totiz strasil aj vo vrutkach na stanici raz, potom zase o nejaky cas vo vlaku pytal od ludi peniaze, stale pouzival presne tie iste triky dobry den, je mi to velmi blbe, ale nemate mi pozicat, stratil som penazenku a sprievodca ma nasiel na wc a chce ma vyhodit , nasledne na to mu akoze ktosi zavolal (predstieral to len a vravel ,ze je to mama a uz sa onho boji, lebo meska ... potom kamaratka to uz nevydrzala,ked sme ho videli robit to 3.krat a utekala za nim do cudzieho kupe a tam ludom vravela, aby mu uz nedavali nic ...takze aj taki su...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jasne, na vlak
Veľa ľudí potrebuje a ešte menej aj dodrží sľubované.
Respektíve ľudia čo stratili doklady doplatia na tích čo ich nestratili.
pre tarzana nie je žiadna vzdialenosť problémom .........filip
zaplatil aj 30€, musel by mi však zamávať z okienka na vlaku .........filip
Inak ja som už tiež pár krát pomohol finančne neznámemu človeku, no väčšinou peniaze nedávam a ani sa s takými ľudmi nebavím...
Musím sa naučiť k tomu pristupovať trochu rozumnejšie.