raz som jednému dala "buď sandále, alebo ja" a vybral si mňa xD sorry ale sandále na mužovi sú najvačší hnus na svete, proste niečo netolerovatelné pre mňa
@mielikki to je iné na slávne osobnosti platia všeobecne úplne iné pravidlá, minule som to komusi vysvetlovala v komente proste keď si dá nejaký Milan z Terchovej sandále a striebornú bundu s ostňami bude jak idiot, ale ak si to dá nejaký spevák, tak je to proste.. jeho vlastný štýl a vyzerá to celkovo inak neviem prečo no.. polovicu z toho čo nosia muse alebo iné osobnosti ktorých štýl sa mi páči keby si dal niekto z mojho okolia tak ho vysmejem že to je hroza
@h8u ty mas nejaku traumu z ludi so sandalmi? ako casto som pocuvala, ze ponozky v sandalach su otras, no dobre, ale sandale? zdrava a pohodlna obuv, neviem co je na nich nevkusne a ani som sa nestretla s nikym komu to tak pride, uvedomujes si, ze si divna?
@burble proste bud leginy alebo sukna!!! nie spolu, mna to vzdy tak vytoci, ani neivem preco, proste je to straaaaaaaasne otrasne a hlavne strasne DIVNE, ze wtf? vonku milion stupnov, kratka suknicka, dobra postava a ona ma leginy AJ suknu? tak jedno alebo druhe do riti!
@burble no len mi vysvetli, lebo ja to fakt nepochopim, NAČO si zenska da kratke saty, a pod to este leginy? ten ucel mi unika proste, lebo estetickost to urcite nie je
radsej leginy s holym zadkom, leginy s trickom nie su take zle, aj ked aj tak nemnam rada leginy, lebo vacsino uto nosia tucne zenske
@alysia podobný účel ako pančuchy! kvôli zime. aj keď ja neviem, ja nosím legíny len ako pančuchy - čiže zväčša ani nie je vidno ktoré z toho mám, ale zase máš veľmi malý rozdiel medzi krátkymi šatami a dlhým tričkom.
@burble preboha tak necdh si da pancuchy pancuchy vyzeraju o 20000% lepsie ako leginy
velmi maly rozdiel, ako pri kom ako sorry, ale ked ma saty v polovicke stehna a leginy v polovicke lytka, no vyzera to podla mna strasneeeeeeeee, to aj ponozky v sandaloch su lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
to je ten najväčší blud čo môže človek urobiť -.-
no, alebo občas zo srandy
nedávala, nedávam, nemám v pláne dávať. celkovo nemám chuť nikoho násilne meniť.
niežeby som teda bola nadšená keď bývalý nosil sandále. och, bŕŕ, fuj
Ja by som si asi sandale vybrala, teda, nic proti tebe. Ale sandale su super.
dufam, ze ani inak nie
@burble veď hocijaké plátené ľahké tenisky sú, ja tiež také nosím v lete
@h8u já ti nevím, ja v niektoré teplé dni keď mám na sebe ľahké tenisky tak strašne strašne túžim po tom, aby som si mohla hneď prezuť sandále
radsej leginy s holym zadkom, leginy s trickom nie su take zle, aj ked aj tak nemnam rada leginy, lebo vacsino uto nosia tucne zenske
velmi maly rozdiel, ako pri kom ako sorry, ale ked ma saty v polovicke stehna a leginy v polovicke lytka, no vyzera to podla mna strasneeeeeeeee, to aj ponozky v sandaloch su lepsie
no hej, to čo si ty opísala nie je najšťastnejší výber práve, to je pravda.
no a to vidim dost csato okolo seba :/
raz som sa neovladla a jednej baby som sa na to musela spytat, odpoved som dostdal taku ,, no lebo"