ano, aj sme stale spolu, ale nemozem s urcitostou napisat, ze “tentokrat to fungovalo”, lebo stat sa moze hocico
ale zase, neviem ani, ci to mozno nazvat rozchodom, ked sme do tyzdna boli zase spolu a medzitym sme boli stale v kontakte
Áno...dokonca s viacerými sa mi to stalo, že sme sa dali zas dokopy..žiaľ, nevyšlo to, pretože by sme sa museli snažiť obaja..vo vzťahu to jeden neutiahne za dvoch..
Ale nevidím na tom nič zlé, ako iní ľudia s tým ich "2x do tej istej rieky nevstúpiš"
Jednoducho, občas len nie je ten správny čas.. Ak sa dvaja po čase stretnú za iných okolností alebo už s inými skúsenosťami, tak prečo nie, ak (sa na) to cítia?! Veď človek sa celý život formuje
ja tak trochu neviem odpúšťať uplne .. ak sa človek niečim voči mne škaredo previní alebo mi nejako ublíži, dokážem mu sice odpustiť ak to oľutuje ale navždy to zmení už náš vzťah aj môj pohľad na tu osobu .. z tohto hľadiska je premna nemožné vrátiť sa alebo obnoviť vzťah s niekym kto mi ublížil
ako pise @6 , jeden to za dvoch tahat nemoze a tie rozchody vacsinou byvaju z nejakeho dovodu. z mojich skusenosti - pokial som cloveku dala dalsiu sancu, nezmenil sa.
@mayben to je hlúposť... pokiaľ nemáš takú skúsenosť na vlastnej koži tak to nemôžeš tvrdiť... ver mi, že 2 x do toho istého nevkročiš a nevýjde to... keď to proste nefunguje raz, tak druhýkrát naisto nie, mal som mnoho takýchto žien a keď som sa im po rokoch ozval na niečo bližšie tak to bolo úplne iné( ešte horšie)
Neni s kym ale nevidim v tom problem, podla mna si ludia vedia uvedomit ze robili hluposti a ked maju zaujem na problemoch a celkovom vztahu v buducnosti pracovat obaja, tak to vie pomoct ba az celkovy vztah posilnit.
@charlie1 tak ja mám na vec iný názor..ja som si síce vydarenú druhú šancu nezažila, ale viem o ľuďoch, ktorí áno a preto si myslím, že to teda tvrdiť môžem a aj verím na také veci...ja viem, že to nie je častý jav a málokedy to vyjde na druhýkrát, ale niekedy sa to niekomu podarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale zase, neviem ani, ci to mozno nazvat rozchodom, ked sme do tyzdna boli zase spolu a medzitym sme boli stale v kontakte
Ale nevidím na tom nič zlé, ako iní ľudia s tým ich "2x do tej istej rieky nevstúpiš"
Jednoducho, občas len nie je ten správny čas.. Ak sa dvaja po čase stretnú za iných okolností alebo už s inými skúsenosťami, tak prečo nie, ak (sa na) to cítia?! Veď človek sa celý život formuje