moja sestra pravidelne chodi k vesteci k jednej ciganke starej.. a presne jej povedala,ze vo februari si bude hladat new pracu( splnilo sa to) ze aku smrt sme mali v rodine, ze asi pravdepodobne bude mat taku malu buracku (vsetko sa vyplnilo) ja tomu verim. ale nie kazda vestica je vestica
Nedala, veľmi tomu neverím...
I keď som nad tým niekedy rozmýšlala, tak ma to trochu lákalo, ale príde mi to zbytočné a ani nepoznám žiadnu vešticu v mojom okolí.
Raz som si vypočul rozhovor jednej veštice ktorá sa bavila z nejakými cigánkami. A bola to tak nechutne panovačná afektovaná a arogantná ženská že už k žiadnej zaručene nezablúdim... (vlastne aj bez toho by som k žiadnej nešiel )
Najviac sa mi páčila jej "úžasná" veta: Dobrá veštica nepotrebuje reklamu! pri tom to povedala tak hlasno aby to počul každý v okruhu aspon 200 metrov. Nehovoriac o tom že potom šla k autu na ktorom sa vynímal obrovský nápis: VEŠTENIE Z KARIET a za tým t. číslo
Ak aj existuje nejaká veštica ktorá naozaj má nejaké nad-schopnosti, stratí sa v dave sprostých zlatokopiek.
mna keby stretla nejaka teodora, tak zbledne a utecie... co mna uz stihlo v zivote postretavat... a ked to takto pojde dalej, tak to este len bude zazitok...
jachačuuu nebola som nikdy u veštice ale chcem to skusit može byť haluz a keď mi vyvešti še za 2 dni umrem aspon sa pripravim a ked neumrem taq pojdem k inej a budem hladat taqu ktorej veštenie bude aj za niečo stať.... @sisca nemas na nu tel. čislo?
jedna suseda mi kedysi veštila čo sa tomu venuje,ale už si nepamatám čo mi povedala...sestra bola u veštici a vraj všetko čo jej povedala sa buď stalo v minulosti alebo sa jej to stalo potom neskôr...aj o mne jej hovorila veštica,ale už mi nechcela povedať čo presne
Ja som si veštiť nedala, ale zato moja starká áno, keď bola ešte mladá, mala okolo 20 rokov. Bolo to v cirkuse a od cigánky a tá jej vyveštila, že bude mať 3 deti, rozvedie sa a bude chodiť na návštevy do zahraničia. Deti aj rozvod sa jej splnili. Ktovie, či sa naplní aj to ostatné...Aj keď sa k tomu dosť schyľuje :p
dala som si, síce nedobrovoľne keď mi jedna Cigánka idúca okolo mňa behom 15 sekúnd vychrlila, že podvádzam svojho partnera (reku áno, s vaším manželom ), že budem bývať v cudzine a že ma zradila priateľka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
I keď som nad tým niekedy rozmýšlala, tak ma to trochu lákalo, ale príde mi to zbytočné a ani nepoznám žiadnu vešticu v mojom okolí.
Najviac sa mi páčila jej "úžasná" veta: Dobrá veštica nepotrebuje reklamu! pri tom to povedala tak hlasno aby to počul každý v okruhu aspon 200 metrov. Nehovoriac o tom že potom šla k autu na ktorom sa vynímal obrovský nápis: VEŠTENIE Z KARIET a za tým t. číslo
Ak aj existuje nejaká veštica ktorá naozaj má nejaké nad-schopnosti, stratí sa v dave sprostých zlatokopiek.