Ja áno. Zatiaľ tomu neverím, no ak by sa to splnilo, tak uverím . Zaujímalo by ma, či veríte tomu, čo vám bolo predpovedané, resp. či sa to už aj splnilo?
my s mamou z haluze od nejakej tety v malajzii v prepocte asi za 20korun vestila nam z ruky a obe sme mali mat nejaku nehodu do polroka no je to uz vyse roka a neni nam nic takze tak
ja teoreticky tomu aj tak trochu verím, ale zoči voči tomu človeku by som si automaticky povedala, že je to určite podvodník, ešte by ani neotvoril ústa a budem pesimista, ale čo keď je lepšie nevedieť?
podla mna je to totalny drist, splni sa ti to len,ak si to vsugerujes.. a dopadnes tak ako jedna zena, co jej vestkyna vyvestila,ze pride o zrak a zomrie jej manzel ... s manzelom sa rozviedla a je slepa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zatiaľ, kto mi niečo také povedal, splnilo sa. A dúfam, že sa bude naďalej napĺňať.
Len si ma jedna Cigánka zastavila a začala mi hovoriť, že podvádzam svojho parntera, že budem šťastná, nastanú zmeny a bla bla bla.