Tak o toto sa proste musim podelit. Na jednom nemenovanom portale/y sa vyskytol totiz dalsi exot v style neba len teraz neviem ci lepsi alebo horsi... Kazdopadne zatial hodil 3 mega clanky (rozpisem neskor).
mne je to jedno, pokiaľ si piše do nejakého časopisu, ktorý je na to tematicky zameraný. načo tam ideš ty? my tu tiež nemáme radi, ked sem lezie niekto, kto si to tu pomýlil s niečim iným. ak chceš o tom debatu, debatuj s autorom článku. nechápem totiž, či tu teraz máme akože naňho nadávať, smiať sa jeho názorom a ohovárať ho za jeho chrbtom?
"No a prilozim aj bonus kedze na tej stranke som nasiel dalsiu jeho tvorbu: Viete kto/co stoji za svetovym terorizmom? (osobne som cakal konspiracne teorie ala CIA v spolupraci s KGB ci FSB ci kym atd ale chyba lavky) Tak si predstavte ze filmy, obrazy a hry!"
tu myslim ze ten clovek je na spravnej stope....ANO!!
ved si vsimnite ake filmz sa teraz robia porovnajte to napr z rokmi 1900 - 1950 vtedy bola zrava fimova tvorba....
dnesne filmy spravy a vsetko medialne okolo nas nam cielene vzmtvaju mozgy reklamami a zabavou...ktoru ponukaju z kazdej strany...
clovek zabavaj sa a o vladu (goverment)sa nestaraj....
svetu uz nevladnu politici ale FIRMY velke nadnarodne firmy ktore maju peniaze a VPLYV na politicku scenu....
@stage : snaha o komunikaciu s autorom bola, neodpovedal. Mozno aj tu su niektori priaznivci mozno aj on sam tak za pokus to stalo mozno mi to niekto vysvetli lebo podla mna to je blud za bludom obaleny dalsim bludom. Taktiez neslo o autora samotneho kedze je to casopis je ich viac ergo sekta a tam som tiez mieril (dalsia sekta na uzemi SR) cize si mozes kludne vybrat tie clanky co som zhrnul urcite budu niekde v tom casaku takze si ich mozes precitat a kludne reagovat na ne (ich podstatu som sa snazil zachytit par slovami takze sa da vcelku reagovaj aj na to)... moznosti je vela staci si vybrat (alebo to je ten proble?)
@dhampir : naozaj si myslis, ze filmy mozu za nasilie? Podla mna bullshit. Tieto filmy su robene pretoze su od ludi ziadane, keby nie su ziadane nezarabaju tolko milionov. Ked nebudu zarabat, prestanu sa tvorit a prejde sa na zaner ktory si ludia zvolia. To je zakon trhu a to iste sa tyka aj PC hier.
A co sa tyka politikov a firiem v tom suhlasim az na maly detail ze svetu vladnu peniaze a ludia co ich maju...
to je nejaky vymlety. s tym poslednym trocha aj suhlasim ale s tymi predchadzajucimi. to je nejaky vymlet. ale sak kolko luid tolko chuti. jeho su nejake divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
"No a prilozim aj bonus kedze na tej stranke som nasiel dalsiu jeho tvorbu: Viete kto/co stoji za svetovym terorizmom? (osobne som cakal konspiracne teorie ala CIA v spolupraci s KGB ci FSB ci kym atd ale chyba lavky) Tak si predstavte ze filmy, obrazy a hry!"
tu myslim ze ten clovek je na spravnej stope....ANO!!
ved si vsimnite ake filmz sa teraz robia porovnajte to napr z rokmi 1900 - 1950 vtedy bola zrava fimova tvorba....
dnesne filmy spravy a vsetko medialne okolo nas nam cielene vzmtvaju mozgy reklamami a zabavou...ktoru ponukaju z kazdej strany...
clovek zabavaj sa a o vladu (goverment)sa nestaraj....
svetu uz nevladnu politici ale FIRMY velke nadnarodne firmy ktore maju peniaze a VPLYV na politicku scenu....
a preto vas vsetkich vyzyvam:
nedajte sa a bojujte za svoje prava!!!!!
ak nechapete teme tak ju neznehodocujte svojimi duchaplnymi komentarmi
@dhampir : naozaj si myslis, ze filmy mozu za nasilie? Podla mna bullshit. Tieto filmy su robene pretoze su od ludi ziadane, keby nie su ziadane nezarabaju tolko milionov. Ked nebudu zarabat, prestanu sa tvorit a prejde sa na zaner ktory si ludia zvolia. To je zakon trhu a to iste sa tyka aj PC hier.
A co sa tyka politikov a firiem v tom suhlasim az na maly detail ze svetu vladnu peniaze a ludia co ich maju...
Mohol by si mi vysvetlit spojitost medzi ziadanostou filmov a ich vplyvom? Nejak mi to unika