@mm47 kludne si sem hoc co chces, ale neviem aky by to malo zmysel. ja som sa len nieco spytala. ak nevies normalne reagovat, tak nechaj tak aj vo vlastnom zaujme
Pokial viem jedina krajina, ktora kedy pouzila jadrove zbrane proti civilnemu obyvatelsvtu je USA. Je to zaroven krajina, ktora vyvolava najviac vojnovych konfliktov. A to sa hraju na svetovych policajtov. Takze ani ich by som za zaruku nepovazoval
Podla mna najhorsia a najstrasivejsia vojna aka moze vypuknut to je vojensky zasah proti Syrii, totiz v krajne su teraz velke nepokoje a padlo uz okolo 15 tisic civilistov pri krvavom potlacanii vlady protestov.
Nebezpecenstvo spociva vtom, ze Syrsky rezim podporuje Iran, Hizballah v libanone, Rusko a China a amerika s NATO-om uz dlho uvazuju nad vojenskym zasahom, totiz denno denne padaju civilisti a vladnuca rodina Assada je coraz surovejsia proti vlastnemu narodu. Je to otazka casu pokym vypukne obcianska vojna v krajine, ktora pohlti cely blizky vychod, a tym padom aj americanov milovany Izrael, comu amerika nemoze dopustit.
Pakistan je docela daleko, ten mozeme mat na haku ( tam viac menej bojuju proti Alqaide, ktora sa na teritoriach pakistanu nachadza a sami pakistancania si snou nevedia rady) ale taka vojna proti pol milionovej armade + spojencov na blizkom vychode, sa nas pekne dotkne.
Ale neviem preco tu vsetci pisu fuck USA a tak , USA sice moc nemusim ale vojna proti terorizmu nie je nic az tak zle a ako som pisal Pakistan tiez nie je bohvie aky stabilny kamos , podla mna skor ci neskor sa niekto bude angazovat aj tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pakistan nie je terorizmus.
S teráčmi sme už dávno.
Mal som v plane ti sem dat nejaky picujuci gif , ale zdalo sa mi ze niesi FAKE tak som to nechal tak.
to uz je vela co,si ti americania dovoluju
Ze co si dovoluju , arogantni su , ale Pakistan sam o sebe nie je bohvie aka zaruka bezpecnosti na to ze maju jadrove zbrane.
Nebezpecenstvo spociva vtom, ze Syrsky rezim podporuje Iran, Hizballah v libanone, Rusko a China a amerika s NATO-om uz dlho uvazuju nad vojenskym zasahom, totiz denno denne padaju civilisti a vladnuca rodina Assada je coraz surovejsia proti vlastnemu narodu. Je to otazka casu pokym vypukne obcianska vojna v krajine, ktora pohlti cely blizky vychod, a tym padom aj americanov milovany Izrael, comu amerika nemoze dopustit.
Pakistan je docela daleko, ten mozeme mat na haku ( tam viac menej bojuju proti Alqaide, ktora sa na teritoriach pakistanu nachadza a sami pakistancania si snou nevedia rady) ale taka vojna proti pol milionovej armade + spojencov na blizkom vychode, sa nas pekne dotkne.
keby nebolo RUSOU a USA tak by neboly teroristi.
TALIBAN a AL KAJDA vznikla kvoly USA a RUSKU, teraz im to oplacaju
Ale neviem preco tu vsetci pisu fuck USA a tak , USA sice moc nemusim ale vojna proti terorizmu nie je nic az tak zle a ako som pisal Pakistan tiez nie je bohvie aky stabilny kamos , podla mna skor ci neskor sa niekto bude angazovat aj tam.