@malapohroma no teda,som nevedel ze uz aj piskanie susnu v nose sa poklada za uchilku tak ale urcite lepsie ako keby tu zalozim neake otrepane forum o tehotenstve,masturbaci,ako zbalit babu,vysoke skoly a podobne
to sa mi nikdy nestalo ale raz som pocula stale nejake cudne zvuky, tak som sa obzerala a obzerala a nikto nikde az som si zbadala na ramene obrovsku kobylku a kedze ja sa takychto veci bojim nemohla som ju dat dole tak som len kricala ale bolo to na chate tak ma nikto nepocul okrem babky, ktora ma zachranila
@exonr A akože čo má byť zlé s fórami o vysokých školách? Ako jedny z mála na tomto fóre nie sú zbytočné a niečo sa v nich človek dozvie, ak niečo potrebuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to by ma potom zaujimalo de si na to dosiel
aj ja som len clovek
ano, kazdy sme len ludia. ale o nasich uchylkach radsej pomlcime akoby sme zakladali fora.
Čo takého sa dozvie tu?
Ja len tak, aby som vedel, ktoré miesto by na mňa mohlo mať nejaký neželaný vplyv ...