1. Obcas sa niecoho prejem, ale nie nejak na dlho
2. Asi pecene kura, to milujem. Ale jedavam ho len relativne zriedka, tak asi aj to by sa mi prejedlo...
3. Asi niva. Stale mi moc nechuti, ale uz ju dokazem zjest v malom mnozstve. A este tusim halusky som nemala moc rada, ked som bola uplne mala, ale nie som si ista. Inak mne sa chute absolutne vobec nemenia a mam ich uplne rovnake odmalicka.
1. občas sa mi stalo, že som nejaké jedlo (hlavne z kategórie comfort food) jedla tak často, že som ho potom nechcela ani vidieť ale to väčšinou netrvá dlho. Napríklad som sa prejedla kari alebo burgrov.. A keď som pracovala v reštike za barom som vždy bola prejedená všetkých vecí z menu xD
2. ovocie môžem jesť každý deň. a guacamole! a čokoládu
3. zamladi som nemala rada papriku, teraz ju môžem. a kimchi mi dlho nevoňalo, teraz ho milujem. a kým som nebola vegan, som neznášala ryby, teraz si kupujem toho fejkoveho tuniaka a chutí mi aj jedlá z rias môžem, ale s mierou.
1. Vločky. Už vyše roka ma to drží.
2. Fu. Kedysi to bola šunka, teraz neviem. Syr to bude asi vždy. To je moja životná láska.
3. Hríby. A fazuľa v konzerve. A pivo. Zemiaky stále nemusím.
1, hranolky (ale už môžem, ale 10 rokov som nemohla) a momentálne som dosť prejedená "chudého mäsa" na prírodno
2. vývar
3. ryby mi chutia o dosť viac, ako v minulosti, kedy boli len strašná nutnosť
a potom cvikla, tekvica, brokolica, karfiol... proste nebola som zamlada fanúšik zeleniny
och bože a fazuľka, tej som sa dotknúť predtým nemohla
a energeťáky mi smrdeli a bola som schopná stáť vo vlaku celú cestu, ak ho niekto mal v kupéčku a teraz ich (žiaľ) pijem a chutia mi a voňajú
1. 2. - Neprejedavam sa nejakeho jedla jem co najpestrejsie, sezonne.
3. Asi ako kazdemu olivy, bryndza. Na sojovu omacku a azijske korenia su musi clovek zvyknut.
1. Asi langoš, kedysi som brigadovala v langošarni pri jazere a jedla som to tam každý deň ? istú dobu potom som ho nemohla ani cítiť, teraz mi stačí raz za rok a ideálne keď ho zjem na polovicu s niekým, aby mi nebolo ťažko
2. Zeleninový vývar ❤️
3. Hríby, olivy, veľa druhov zeleniny
A ty?
1. Ako decko som jedla z mäsa len kuracie prsia a teraz sú u mna na poslednom mieste pokial ide o mäsa
2. Dobra neapolska pizza, syry
3.ako decko som nejedla takmer nic okrem vyprážaného syru a kurata - hanbím sa za seba, ale bravčovina- teraz viem aké je skvele a aké rozne veci sa z toho dajú robiť
Ináč som zástancom toho, ze chuť sa da natrénovať - a všetko človeku moze chutiť pokial je otvorený na nove veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. Asi pecene kura, to milujem. Ale jedavam ho len relativne zriedka, tak asi aj to by sa mi prejedlo...
3. Asi niva. Stale mi moc nechuti, ale uz ju dokazem zjest v malom mnozstve. A este tusim halusky som nemala moc rada, ked som bola uplne mala, ale nie som si ista. Inak mne sa chute absolutne vobec nemenia a mam ich uplne rovnake odmalicka.
2. ovocie môžem jesť každý deň. a guacamole! a čokoládu
3. zamladi som nemala rada papriku, teraz ju môžem. a kimchi mi dlho nevoňalo, teraz ho milujem. a kým som nebola vegan, som neznášala ryby, teraz si kupujem toho fejkoveho tuniaka a chutí mi aj jedlá z rias môžem, ale s mierou.
2. Fu. Kedysi to bola šunka, teraz neviem. Syr to bude asi vždy. To je moja životná láska.
3. Hríby. A fazuľa v konzerve. A pivo. Zemiaky stále nemusím.
2. vývar
3. ryby mi chutia o dosť viac, ako v minulosti, kedy boli len strašná nutnosť
a potom cvikla, tekvica, brokolica, karfiol... proste nebola som zamlada fanúšik zeleniny
a energeťáky mi smrdeli a bola som schopná stáť vo vlaku celú cestu, ak ho niekto mal v kupéčku a teraz ich (žiaľ) pijem a chutia mi a voňajú
2. čokoláda a ovocie
3. olivy, plesnivé syry
3. Asi ako kazdemu olivy, bryndza. Na sojovu omacku a azijske korenia su musi clovek zvyknut.
2. Slepačí vývar, pečivo so šunkou, vajco na tvrdo
3. Rajčiny som do mojich 24 rokov neznášala..teraz ich jem každý deň a burgre mi donedávna nechutili tiež..
2. Zeleninový vývar ❤️
3. Hríby, olivy, veľa druhov zeleniny
A ty?
2. Dobra neapolska pizza, syry
3.ako decko som nejedla takmer nic okrem vyprážaného syru a kurata - hanbím sa za seba, ale bravčovina- teraz viem aké je skvele a aké rozne veci sa z toho dajú robiť
Ináč som zástancom toho, ze chuť sa da natrénovať - a všetko človeku moze chutiť pokial je otvorený na nove veci