Keď už je tu tých tém "keby bolo birdz stretko tam a tam,....." tak veľa, čo tak spraviť special edition Zajko30 stretko?? Neviem ako vás, ale mna s eraserom by zaujímalo aký je zajko v skutošnosti Či je až taký ..no nič Proste len že či by bola n
Ale zase nejebte tie trápne mestá (nič proti Žiline, Nitre, Trnave a spol.), proste normálne v Bratislave (nie, ja z nej nie som)... To by bola peckááá, len či on by prišiel
@drejka hmm my pojdeme do nefajciarskej Alebo ak fajcis , tak do fajciarskej
a navrhoval by som specialnu miestnost pre 66janica6 , najlepsie so zrkadlom , aby sa tam mala s kym rozpravat
A nad vsetkymi miestnostami moze byt obrovsky napis nasiel si si svoj svet Oooo a potom , ked sa zotmie .... mozeme pozerat na hviezdy vsetci spolocne sa drzat za ruky a zaspievat si kumbaja
@drejka ale to je v pohode ak nie si zavisla ja som bol Ale potom som pochopil, ze zakladom je nefajcit doma (sice na balkone , ale aj tak je to moc pohodlne) , tak som si povedal, ze ked chcem fajcit, musim zist zo sameho vrchu kde byvam v dome bez vytahu az na dvor a zapalit si tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale zase nejebte tie trápne mestá (nič proti Žiline, Nitre, Trnave a spol.), proste normálne v Bratislave (nie, ja z nej nie som)... To by bola peckááá, len či on by prišiel
filip
@tufinka20 no teda ja padam na moju zlatu riťku, tý máááááááááššš chúúúúúúúúúúťky???
filip
@zajko30 áno, aj prípitok by bol
filip
a konečne by som ťa videl.......
filip
filip
a podpis je kde?
začínam pochybovať, že si fake
aj keď stále máš v albume "známich" s reklamou cez obrázok
a navrhoval by som specialnu miestnost pre 66janica6 , najlepsie so zrkadlom , aby sa tam mala s kym rozpravat
A nad vsetkymi miestnostami moze byt obrovsky napis nasiel si si svoj svet Oooo a potom , ked sa zotmie .... mozeme pozerat na hviezdy vsetci spolocne sa drzat za ruky a zaspievat si kumbaja
a vlastna lenivost mi zabranila zavislacit
filip
ale taky zajko to je tiez ENTITA ako sa patri