Orlík nebol nikdy nazi kapela ale mali par rasistickych songov,dnes by uz za to asi isli sediet ale v tej dobe to trestne nebolo.Landa sam v jednom rozhovore povedal ze bol vtedy zakomplexovany
Takto uz nie je to co bol ale nazory na svet mu ostali, vedel by som to podlozit ale som na mobile tak smola A ci je to normalne ho pocuvat? Tak to neviem. Ja som si vypocul ale nejak ma to neoslovilo. Aj krylove pesnocky sa mi v jeho podani nepacili. V Krylovom podani z tych pesniciek srsala taka zaujimava melancholicka nalada a to on podat nevie.
Orlík bola fajn kapela, pár dobrých hitoviek mali, chytľavá muzika, zdravé, v primeranej miere nacionalistické texty, na základe toho ho odsúdiť hneď ako nácka? Jeho sólovú tvorbu nepoznám, lebo ma vôbec nebaví a textovo sa odklonil od ideológie Orlíka, takže celá podstata tejto témy je nulová.
Landa robí pre mňa takmer dokonalú hudbu (Orlík nepočúvam). A jeho muzikály: Krysař, Tajemství, Touha sú proste uaaaaaaaaaa. môžem ho počúvať kedykoľvek
Tak minulosť nemá bohvie akú a počula som kadečo o ňom ale tiež o tom nemám až taký prehľad aby som mohla súdiť...a čo sa týka jeho piesní ...je pár , ktoré mám fakt rada ...napr:
som výrazne antinacistická a antirasistická, ale jeho songy , teda tie novsie, su myslim celkom dobre a mam ich rada (aj napriek nazoru niektorých ludi ze je to shit)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
jeho background mi moc po chuti nie je, ale to neznamena, ze prestanem hudbu koli tomu pocuvat.
par textov mu nevyslo a co? myslim,ze nie je neonacista.
sa kuknite ake maju texty ini pseodospevaci,uplne braky,picoviny o dazdniku a potom uz len tuc tuc..kokot do huby..jebnite si hlavy
Daniel Landa nacek.. to aj Kryl bol nacek
ak chcete vedieť čo je normálne, pozrite pár tém dozadu tam to je
nadčasová vec + obrázky k videu
a táto....a inéé ..a ten film ma celkom pobavil
Podľa mna je to normálne.
A nie nie je..
pocuval som ho rad mal super texty...