BTW on má dosť pesničiak čo prespieval napr. Karlovi Krylovi a iným ... a o tom že je nacek? ... mne to akosi nevadí nieže by som bol ním aj ja ale problém s tým nemám ide mi hlavne o to že má dobrú muziku ktorá mi zapadá do môjho repertoára
Pocuvam Paci sa mi vela jeho pesniciek, najviac asi Chcipli dobry vily, 300 z mista, Zombice, Zapalte hranici, vodrhovacka, pozdrav z fronty, 1938, 1968, Touha, Krvava parta... Je ich vela
@heatrow Tak tá Bílá liga je hudobne ešte naporádku ale ten neskutočne vidlácky rasistický text a spôsob jeho konania u mňa nejak vyvoláva kurevský blok, aj keď niekto to tak možno nevidí
No a bolo to k tomu že si na začiatku písal že si slabú ešte nepočul a všetky sa ti páčia
@waagbistritz69 aha tak mne sa to tak nezdá možno pri niektorých piesňach prežívam trošku viac to cítenie .. a to druhé aha ja som to vnímal ako urážku lebo som dajako nechápal tak sa vopred ospravedlňujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Najmenej (špeciálne pre @heatrow a všetkých ktorým sa páčia všetky čo zatiaľ počuli):
No a bolo to k tomu že si na začiatku písal že si slabú ešte nepočul a všetky sa ti páčia
a tak isto ako @heatrow moja naj od neho je Třista z místa, asi preto, že to bola prvá pieseň, ktorú som od neho počula
ale aj 1938 a z tých novších určite Malá díra v hlavě...
ale nepočuvam ho už tak ako volakedy ..x_O
-Muži s padáky (super text)
-Přízraky
-Smrtihlav
-1938
-Tajemství
-Holky a mašiny
A už neviem, vybitá som
Piesne napríklad :
- bíla hora
- protestsong
- bílej jezdec