ale naj sú tie prvé časti.... fak ooof, pomé, mama čo tu smrdí,jak keby tu tuniak zdochol, som prdol....to fakt tak smrdí? ale mama on jedol mexického tuniaka... včera som videl žobráka ako si holil riť! a volal sa ludooo, ta pani na ric, ručka moja uzdrav še mi, to je tuberkulóoza a zlomenina lebečnej kosti či ako to bolo... vy to nepočujete,šak paťo synek tu spjééva, to spravil dano drevo...a jeho dve malé kurvy... a ešte starý jano nedojeb to (dojebal to), toto ňe,toto nespravíš (keĎ vyjebal tortu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
-Pieter, to čo si zase vypotil z tej tvojej hnusnej papule?.. Ty si zase pil, že?
"Ta to sme mali na strope a teraz to padlo!"
"(grrrrrrrrrrg) hovoril tu niekto ogrgeľ?"
To ako Harry Poser?
ale naj sú tie prvé časti.... fak ooof, pomé, mama čo tu smrdí,jak keby tu tuniak zdochol, som prdol....to fakt tak smrdí? ale mama on jedol mexického tuniaka... včera som videl žobráka ako si holil riť! a volal sa ludooo, ta pani na ric, ručka moja uzdrav še mi, to je tuberkulóoza a zlomenina lebečnej kosti či ako to bolo... vy to nepočujete,šak paťo synek tu spjééva, to spravil dano drevo...a jeho dve malé kurvy... a ešte starý jano nedojeb to (dojebal to), toto ňe,toto nespravíš (keĎ vyjebal tortu)
*Johnny Watson - Gangster Of Love*
"Prepáčte, meral som si KOKOT"
"pavúky...šak to nedáva zmysel. šak Sinek je had!"
- "cnh"
- "a teraz ma pozorne počúvaj povieš lekáreň na tráviace problémy."
- "joj neviem...lekáreň na srdcovo-cievne choroby"
**
Gábor, to je naša špica.
Chvost má ako vretenica.
Do predu nás všetkých ženie.
V gatiach skrýva prekvapenie.
Gábor, Gábor, Gábor, Gábor
Traduje sa, že už pri pôrode nevedel lekár, čo je pupočná šnúra a čo je čurák.
"Sáro Sima, kto bol Diskomiňo?"
"To bol taký chuj."
My sme malí Dávidkovia, čo radi malé ku*vy lovia.