Ahojte, môj priateľ ma o týždeň 19 a neviem čo mu mám kupiť. Raz sa zmienil že by si chcel kupiť elektronickú cigaretu. Myslíte si že je to dobrý nápad na darček ? Nie je to málo osobné? Sme spolu pol roka, a ja som dostala od neho na narodeniny zoskok -
e-ciga je fajn, lebo sa da s nou aj fajcit odnaucit a celkovo je zdravsia ako cigareta ... inak ale pol roka je podla mna mala doba na vacsie darceky ako tricko/torta vlasnorucna/kniha atd.
E-ciga sa dá i za 20 zohnať, s tabakom dokopy za 25. Nekupuj zo začiatku podľa mňa nejakú veľmi drahú a luxusnú, lebo veľmi veľa (tuhých) fajčiarov to zahodí po mesiaci, pretože im to skutočnú cigaretu nenahradí. A tá za 20 sa dá tiež nájsť vcelku kvalitná.
@matwejo no on je fajčiar a chcem mu ju kupiť aj kvoli tomu aby prestal, sám povedal že s tým chce skončiť len že to je ťažké , tak mi to prišlo ako fajn riešenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale ak ste spolu pol rok tak to na drahe darceky nevidim.
jedine ze si lovata
len aby ju už nemal kúpenú