Viem, že takýchto for tu bolo už milion, ale chcem sa spýtať, že čo dať svojmu chalanu na narodeniny...Viem,že sa dava vonavka atď., ale chcela by som niečo originálnejšie, čo by ho prekvapilo...Nejaké nápady?
ten originalny napad musis mat ty ty snim chodis nie my.. originalitu najdes ked porozmyslas co vas spaja a co bdue originalne OD teba PREN ho.. kazdy si povie podla svojho...
ti povedia ponozky.. t ypovies nee sak to je somarina..ale mozno pre niekoho by bol prave toto original darcek lebo je to nieco na comsa obaja zasmeju alebo scim je spojena nejaka spomienka.. to lenk prikladu
takze hladajneico take.. neda sa povedat co mas kupit chalanovi.. ot proste musis sama odhadnut.. tak skoncila som
ked chceš dať niečo originálne tak to nevešaj na net a nepýtaj sa druhých šo mu máš kúpiť ale vymysli niečo aj ty, to bude asi to najoridinálnejšie a okrem toho ty ho poznáš najlepšie takže vieš čo má najradšej
a akože fakt už sem endávajte takéto ankety a fora ,už to leze na nervy (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nejak ho prekvap...... ty ho poznáš lepšie ako my..... my s ním nechodíme
ti povedia ponozky.. t ypovies nee sak to je somarina..ale mozno pre niekoho by bol prave toto original darcek lebo je to nieco na comsa obaja zasmeju alebo scim je spojena nejaka spomienka.. to lenk prikladu
takze hladajneico take.. neda sa povedat co mas kupit chalanovi.. ot proste musis sama odhadnut.. tak skoncila som
a akože fakt už sem endávajte takéto ankety a fora ,už to leze na nervy (ach)
ale neviem či by sa tomu potešil