@6 presne!! keď mi kamoška dala diskografiu ine kafe napálenú, to bolo radosti!!!!
btw nedaj jej nič, ja som tiež mala na sedemnástku doma 38 ľudí (vážne!!) a dostala som jeden jediný darček a to od naj. kamarátky ktorá tam vtedy ani nebola..
väčšina bola na terase, ale časť v dome a veľká časť jebala v kríkoch pri dome.. a dvaja sa ani neunúvali do kríkov, tak použili našu kúpeľňu.. 9 z nich boli angličania, ktorých som videla prvýkrát v živote.. a ´další 10 nemuseli byť ani angličania na to, aby som ich vobec nepoznala..
Dosť veĺkú časť toho času som plakala.. ale medzitým chlastala, hulila, uspávala sestru, jedla mäso ktoré nám priviezli o 2 hodiny neskôr a bez chleba, tak sme ho jedli s toustovým.. ale potom od takej štvrtej keď väčšina odišla a zostali sme tam traja.. to bolo super už
Rada by som podotkla, že o dva mesiace mám sedemnásť, a ocenila by som, ak by sa tá polovica Birdzu, ktorá má moju adresu, vyzbierala na pižmonie mláďa.
@e ok, ja to fakt nechcem počuť ale keď nedáš spätnú adresu, mesiac bude každú deň dostávať takú emô TS, jak oňahdy, čo si už nepamätám, o čom bola, ale neodpísal si a hádam dva dni si do mňa nerýpal potom
náramok alebo prívesok .. zo striebra, tie nie sú drahé ..alebo
... kamoškina mama raz dala spraviť kyticu z klobás. ... neviem kto z jej rodiny má velmi rád mäso, tak kúpila klobásy, odniesla do kvetinárstva a dala to ozdobiť. Myslím, že je to dobrý nápad, dá sa to urobiť s hocičím, čo má rada, nemusí to byť mäso ... celkom originálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
... u kamarátky to malo úspech , aj ked nie na sedemnástku ...
A na tom CD by bola výberovka Senzus?
btw nedaj jej nič, ja som tiež mala na sedemnástku doma 38 ľudí (vážne!!) a dostala som jeden jediný darček a to od naj. kamarátky ktorá tam vtedy ani nebola..
x x x x x x x x x x
x x x x x x x x x x
x x x x x x x x x x
x x x x x x x x
to je tolktoto
a saska ruluje ak bol od nej
väčšina bola na terase, ale časť v dome a veľká časť jebala v kríkoch pri dome.. a dvaja sa ani neunúvali do kríkov, tak použili našu kúpeľňu.. 9 z nich boli angličania, ktorých som videla prvýkrát v živote.. a ´další 10 nemuseli byť ani angličania na to, aby som ich vobec nepoznala..
a ty si robila co?
Dosť veĺkú časť toho času som plakala.. ale medzitým chlastala, hulila, uspávala sestru, jedla mäso ktoré nám priviezli o 2 hodiny neskôr a bez chleba, tak sme ho jedli s toustovým.. ale potom od takej štvrtej keď väčšina odišla a zostali sme tam traja.. to bolo super už
A čo, dostaneš od babky jak za vysvedčenie?
ale inac vsimas si ze ja ta uz dobrych par mesiacov tagujem vsade celym nickom a ty furt to @e tam jebes?
Ti chcem kus koberca poslať -,-
tak kup kamoške popolník v tvare pľúc, ktorý kašle, keď doňho položíš cigaretu
... kamoškina mama raz dala spraviť kyticu z klobás. ... neviem kto z jej rodiny má velmi rád mäso, tak kúpila klobásy, odniesla do kvetinárstva a dala to ozdobiť. Myslím, že je to dobrý nápad, dá sa to urobiť s hocičím, čo má rada, nemusí to byť mäso ... celkom originálne