Ahojte chcela by som sa vás opýtať akým darčekom ste boli vy obdarovaní či už rodičov alebo od svojich priateľov. Totižto ja nemám fantáziu a neviem čo by som mala kúpiť svojej najlepšej kamoške k 18. Mám dilemu, mala som už toľko návrhov, ale chcela b
tykkt najlepšia kamoška hovoríš že je a nevieš čo by ju potešilo? ja viem rpe orkuh najlepších priatelov vymenovať pre každého aspon tri vecičo by ho ak odar potešilo.. nwm či som taký cítiaci človek alebo je každý kto zakladá forum o darčekoch taký jeblý...
tričko s nejakou zábavnou potlačou, 18 ruží, fľašu jej obľúbeného alkoholu na ktorom bude niečo vtipné vygravírované, šperkovnicu s bižutériou, vodna fajka,18 redbulov s mašľou, gigolo, upeč jej tortu, lodičky na platforme, oblečenie, sexi bielizeň, krabica s asi 100 Ks kondomov, prsteň, šatka, luxusná kabelka, lístok na koncert alebo festival, poukážky do ľubovoľných bižutériach alebo obchodov atď. to je zbierka darčekov, ktoré som buď dostala ja alebo som ich darovala
@didka211 tak do piče píšeš čo by ju staršne potešilo... ked ma niečo poteší tak asi mi je jedno že to nieje partia huslistov pred domom omg.... a use your fucking brain tu ti niekto môže radiť na zákaldesvojich skúseností a tvoja kamarátka ti povie že je to bullshit..a btw bolo by mi to dost blbe keby sa kamarat napr teší aku fajnu vec som mu vybral a pritom mi to proadil nejaky typek z netu... fakt fajn
ja som dostala hokejový dres Mariána Hossu a lexikón k Harrymu Potterovi - vystihuje ma to a moji priatelia ma poznajú, takže sa snažili trafiť .. to sú úplne individuálne veci, neviem ti poradiť, ty by si ju mala poznať najlepšie ..
Ja som svojej najlepšej kamarátke darovala vlastnoručne vyrobenú knihu, prečo si myslím, že je najúžasnejšia na svete - jej kvality a naše spoločné spomienky + fotky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
napr. mne by sa to páčilo
a potom som podostávala rôzne čokolády, alkohol a tak