ahojta,ja viem,diskusii na darceky je tu dost,ale co by stekupilichalanovi na vianoce,ked ste snim 18 mesiacov a vsetko co ste mu kupili predtym sa vam dalo zbytocne?napr,kupila som mu pluysaky,maiich v stoliku,strieborny hrubsi naramok,nenosi ho,lebo dos
No tak keď sa mu nepáči nič, čo mu kúpiš, daj mu peniaze, nech si kúpi, čo chce... A keď ani to nechce, nekupuj mu nič, keď je taký múdry. Mám pocit, že je veľmi rozmaznaný a nevie, čo chce.
A keď nebol spokojný s tými vecami, čo ti to nepovedal? Alebo povedal? Fakt mám z toho zmiešané pocity... Ty sa ho hádam nebojíš na to opýtať, či áno? Musíš byť priamejšia a povedať mu, aká je skutočnosť a chceš vidieť, ako ju vidí on. Inak nebudete nikdy spokojní.
ako plysakov este pochopim, ani ja ich nemam po izbe rozhadzanych.. ale ako ked mi uz niekto nie co da aka ta retiazka tak to nosit budem aj keby sa mi to velmi nepaci. Tolko k jeho kritike.
A ty kedze si s nim 18mesiacov, tak mu kup nieco co sa mu paci, ze je nevdacny debil je jeho problem.
Tak ten moj ma na Vianoce este aj narodeniny, takze kazdy rok je to trochu vacsi darcek. Ak chces napady z minulych rokov, tak to bola napriklad vonavka (ale taka, o ktorej som vedela, ze sa mu paci), poukazka na masaz a kozmetiku, take flipne Simson pyzamo, striebro atd...Tento rok je to kozmetika, polokosela Lacoste a este som mu dala vo fotosluzbe urobit 13-listovy kalendar na rok 2008 s mojimi fotkami, ktore mi fotograf tiez nafotil.
jednoznacne kup flasu vina cerveneho a sprav mu striptiz...abo neviem..kebyze mam ja tebe nieco kupit tak asi kupim vybrator..nie som na chlapcov tak neviem co by som mu kupil kupil
Ked sa mu nic nepaci, tak sa ho spytaj co chce... Nema zmysel kupovat mu nieco, co s amu nepaci a neviem, ale peniaze ako vianocny darcek mi moc romanticke nepridu...
To je uzasne, ze v 16 rokoch mu uz davas peniaze aby si kupil znackovu mikinu.
To si mu na meniny dala 1000sk alebo viac ? Cece, ty kde tolko zarabas v 16tich ? Pretoze ako chodim, tak chodim, znackovu mikinu co vyzera normalne pod liter nenajdem. Respektive najdem, ale aj to iba tak ze 890SK minimalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A keď nebol spokojný s tými vecami, čo ti to nepovedal? Alebo povedal? Fakt mám z toho zmiešané pocity... Ty sa ho hádam nebojíš na to opýtať, či áno? Musíš byť priamejšia a povedať mu, aká je skutočnosť a chceš vidieť, ako ju vidí on. Inak nebudete nikdy spokojní.
A ty kedze si s nim 18mesiacov, tak mu kup nieco co sa mu paci, ze je nevdacny debil je jeho problem.
Tu je este jeden dobry napad ak by si chcela - » www.durex.sk/item_detail.php...
To si mu na meniny dala 1000sk alebo viac ? Cece, ty kde tolko zarabas v 16tich ? Pretoze ako chodim, tak chodim, znackovu mikinu co vyzera normalne pod liter nenajdem. Respektive najdem, ale aj to iba tak ze 890SK minimalne.