poznam aj chalanov ktori si potrpia na obleceni, doplnkoch..
mozes mu kupit opasok, cdcko, nieco s tematikou veci vyssie uvedenych, len takto v rychlosti co mi napadlo, ide o to, ze ho musis poznat, originalne a konkretne darceky potesia viac ako nejaka vec ktoru by si mohla dat komukolvek.
@hoperpohroma ja som to kedysi kupovala v starom markete, ale ten už pomaly krachoval, tak som tam nechodila, a nikde inde som to potom nevidela,, ale ten market dáko vynovili, tak dnes mi kamarátka zistila, že momentálne to síce nemajú, ale mávajú to, tak už sa teším, keď im príde
Ja som dostal čítačku kariet (to sa trafili, lebo akurát som stratil svoju staru) a pred tym USB (tych mam 10 na jednej kopke a aj tak ich nepouzivam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ake ma zaujmy?
pozera nejaky serial, film,ma oblubeneho herca?
oblubenu pocitacovu hru? hudobnu skupinu?
poznam aj chalanov ktori si potrpia na obleceni, doplnkoch..
mozes mu kupit opasok, cdcko, nieco s tematikou veci vyssie uvedenych, len takto v rychlosti co mi napadlo, ide o to, ze ho musis poznat, originalne a konkretne darceky potesia viac ako nejaka vec ktoru by si mohla dat komukolvek.
ak je športovec