Potrebovala by som pomôcť...Môj chalan bude mať čoskoro 14 a ja stále neviem, aký darček mu mám dať...Rád skejtuje, bicykluje sa a venuje sa hokeju, či florbalu, ale ja stále netuším, čo mu dať...Pomôžte prosím
kup mu taky ten maly skateboard...že nech si jazdá aj ked vonku prší ..abo čo ja viem..čokoladu a nejaký fajny film ktory by ste si pozreli sspolu...adrenalinovo-hororovy
to je váš prvý sviatok vo vzťahu? tak to máš ešte kopu možností na výber... počkaj ako tuho budeš rozmýšľať, keď mu budeš vyberať darček na nejaký štvrtý-piaty sviatok buď kreatívna a niečo mu vyrob, snaha sa vždy cení
@greyness Tak neviem či náročnú, ale vždy som sa ju snažil nejak milo prekvapkať : D Puding by som ti aj každý víkend vedel uvariť! Je to jedna z mála vecí ktoré dokážem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Vau.
Proste...vau.
podla mna naj oblecenie daku mikinu alebo zo srandy mu urob kucharsku zasteru daku sexi..tu... » www.edarceky.eu/...