Pred dvoma týždňami zistili dcére našej triednej učiteľky leukémiu. Má len 5 rokov. Ako trieda jej chceme kúpiť nejaký darček, ale nevieme čo. Najprv sme chceli kúpiť veľkého plyšáka, ale potom sme usúdili, že by to nebolo najvhodnejšie. Ďal
@tommyhot nemá biele krvinky, teda žiadnu obranyschopnosť. A ak je tá hračka z plyšu, sadal by na to prach a mohlo by sa jej niečo stať. Nie? Alebo tak ja neviem...
plyšák je jedno z najhorších vecí čo jej môžte kúpiť... v tých roztomilých chlpatých zvieratkách sa drží veľa svinstva, takže by ho v nemocnici určite nemohla mať pri sebe, horším darčekom je snaď už len kytka ....
@walrus pokial nie je alergicka, prach sam o sebe nespravi nic.. na druhej strane bordel je na vsetkom, takze je v zasade jedno co jej kupite.. neviem ci uz podstupila chemo, ale najraksi darcek podla mna bude, ked ju budete pravidelne navstevovat..
ja ked som bola mala som strasne chcela hupacieho konika, a potom som ho aj dostala a hupala sa cele dni, ked ma rada kone a poniky mohlo by sa jej to pacit, nie je to az tak drahe ked sa skladate a aspon by nemyslela na tu chorobu
@tennara ano rada si kreslí, ale pochybujem, že by tam nemala papier a pastelky. Ako som napísala, má rada poníky, ale poníka už má. A ešte má rada aj bábiky, ale to si nie sme istí, či takú nejakú má.
@klaudiqaaa ale ony majú dlhé vlasy. A keď bude chodiť na chemoterapiu, jej všetky vlasy vypadnú. Asi by sa necítila nejlepšie, keby mala bábiku s dlhými vlasami
@walrus čo ja viem, minule som pozerala presne takú časť, kde bolo 5 ročné dievča choré, malo nádor okolo všetkých orgánov alebo čo... a oni jej urobili program, proste oni zistia čo má rada a čo môže, toho by so sa už nebála, že by nemali čo pre ňu spraviť .... ako možnosť by som to vyskúšala, v mene celej triedy, nič za to nedáte
ja by som jej spravila nejake uzasne divadielko na rozptylenie od toho vsetkeho (ak by vas teda pustili k nej do nemocnice co ked tak premyslam asi nie je velmi realne...) a k tomu kupila nejaku malickost, ktora jej spravi radost. podla mna 5 rocne dievcatko potesite akoukolvek dievcenskou hrackou
neviem, kedze chodim dobrovolnicit na onkologiu , su to detiska ako vsetky, len o cosi uzasnejsie, ale to treba zazit a pochopit .. my sme raz detom spravili radost .. lebo sme sa prezliekli do masiek .. a doniesli sme im kopec malickosti .. takze pre predstavu ((a tie moznosti tu padli) knizky, u tak maleho dievcatka by bolo skratka pekne prist ako princezna ci vila a precitat jej nejaku peknu rozpravku .. ak je aj daleko, verim, ze sa najde ochotny rodic, ktory vas odvezie .. nemusite ist vsetci ... pripadne nejaka sada umelecka (fixky, farbicky, voskovky a omalovanky) , nejake pekne drevene hracky (plys ozaj extra neodporucam , ale hlavne kvoli nemocnici ) , pripadne peknu babiku (nemusi byt zrovna barbie) ... a ked pride vila a ine stvory .. nezabudnite jej "vycarit" povedzme pri citani rozpravky bublinky z bublifuku .. moznosti je kopec .. ja som sa rokmi naucila , co sa paci "mojim detom" ale myslim, ze sa potesi comukolvek .. a ani netusite , co tym spravite pre jej maminu .. ktora taku utechu svojmu dievcatku ... skratka to bude dar aj pre nu .. verte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov