Neviem čo kupiť priateľovi na vianoce, určite si povieme ze ja by som to mala vediet najlepsie, ked som predsa ja s nim
kupila som jednu spolocensku hru, ale k takejto malickosti by som chcela este nieco
kludne by som kupila oblecenie, len vyhadz
Ja mám fakt skvelý nápad eď si uvedomuješ že by si to mala vedieť najlepšie, ale aj tak si dostatočne zúfalá sa o tom radiť na fóre, tak by sa zišlo aspoň napísať aké ma záľuby a tak, lebo takto bude aj návrh s hovnom na paličke oprávnený.
Tak na pobyt nemas peniaze, a oblecenie kuppvat nechces..
tak neviem ake rady cakas.. kup mu sviecku O.o to je take univerzalne.. neviem ako ti mame poradit ked nevieme co ma rad..
@3 ano aj ja som za prakticke darceky, penazenku uz dostal, po minule roky aj ine oblecenie, vstupenky vselijake, knihy atd.. len uz mi fakt dosli napady
páči sa mi, ako tu stále vznikajú fóra, čo mám kúpiť tomu a tomu... je ich už asi tisíc... veď buď trochu kreatívna... aj tak, ty ho poznáš najlepšie, vieš čo by sa mu páčilo, čo potrebuje, čo sa mu hodí... keď už mu ten darček kupuješ, tak nech je to niečo od teba z lásky, niečo čo vymyslíš ty... určite by sa potešil hocičomu...
cdcko oblubeneho interpreta, pekne puzdro na okuliare ak nosi, zosivacku a dierovacku to su veci ktore kazdy potrebuje ale len raz za cas tak si povie ze je zbytocne to kupovat ale ked to potrebuje tak mu je luto ze to nema,
znackove pero (to som kupila ja), sluchatka, hrncek na caj, kvalitny opasok, mys k pocitacu, hlinikovy stojan na kefku na zuby, hodinky, puzdro na gitaru ak hra, ked ma iphone tak 10 nahradnych kablov na nabijanie, kryt na mobil, deku, korcule na lad, stolnu lampu, album s vasimi fotkami, male rucne cinky alebo inu vec na cvicenie, vrtulnik na dialkove ovladanie alebo dalsich 13434532 veci ktore sa daju najst v obchodoch
Ty si ozaj myslis, ze traz su vypredaje len kvoli tomu, ze na predajnu napisu, ze -70% zlava? Uz mas dost rokov na to aby si vedela, ze prave teraz je to predrazene o 10% minimalne
ja teraz tiež riešim podobnú dilemu, ale kvôli otcovi... ono občas nápady aj sú, ale nie sú peniaze na ne... poznáme.
najlepšie je sa dohodnúť vopred s okolím, že si darčeky nedáte, aj tak má každý všetko a ak niekto niečo potrebuje, tak ti povie resp. ty povieš... takto ja som mame povedala, že nech mi prispeje na novú kabelku a s frájom to mám ako Popoluška, že "ak ti cvrnkne niečo do nosa"... načo to siliť... keď nevieš ho zober do nejakej dobrej reštiky na večeru alebo na výlet, nemusí to byť predsa celý pobyt... aj on to viac ocení ako nové ponožky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak neviem ake rady cakas.. kup mu sviecku O.o to je take univerzalne.. neviem ako ti mame poradit ked nevieme co ma rad..
však si všímaj také veci, čo by sa mu zišli nové.. napr. ak má rozčaptané papuče, starú peňaženku.. teda aspoň ja som za také praktické darčeky
znackove pero (to som kupila ja), sluchatka, hrncek na caj, kvalitny opasok, mys k pocitacu, hlinikovy stojan na kefku na zuby, hodinky, puzdro na gitaru ak hra, ked ma iphone tak 10 nahradnych kablov na nabijanie, kryt na mobil, deku, korcule na lad, stolnu lampu, album s vasimi fotkami, male rucne cinky alebo inu vec na cvicenie, vrtulnik na dialkove ovladanie alebo dalsich 13434532 veci ktore sa daju najst v obchodoch
najlepšie je sa dohodnúť vopred s okolím, že si darčeky nedáte, aj tak má každý všetko a ak niekto niečo potrebuje, tak ti povie resp. ty povieš... takto ja som mame povedala, že nech mi prispeje na novú kabelku a s frájom to mám ako Popoluška, že "ak ti cvrnkne niečo do nosa"... načo to siliť... keď nevieš ho zober do nejakej dobrej reštiky na večeru alebo na výlet, nemusí to byť predsa celý pobyt... aj on to viac ocení ako nové ponožky
a ak ani jedno z toho, tak mu kup ploskacku
@lenkaska1 ale no taaak ..kniha nestaci?