no zalezi co tvoju babku bavi... ked ju bavi vysivat/strikovat tak urcite ked jej kupis pomocky na vysivanie/strikovanie tak sa bude tesit
takze povedat takto....
No je to ta tipicka babka co cely den frfle pozera zpoza zaclonu co sa deje na ulici a je neveriaca takze moje plany so soskami anjelikov asi nevydu a pritom je to jedina babka na svete ktoru nebavi varit ani strikovat len pozerat vsetky debilne serialy
praveze starym ludom je najjednoduchsie kupit daco.... vojdem do prveho obchodu s domacimi potrebami alebo do obchodu typu Kika, Jysk, Decodom... za desat minut kupim darcek a mozem si byt ista ze bude rada..
@kika1859
mam podobnu neviem ti poradit co jej kupit ... tej svojej by som najradsej daroval aby nebola hypochonder ale ak to nebude vo forme tabletiek tak jej to urcite nezaberie tak jej kup haciky na zaclony aby mohla spoza zaclony frflat ake si jej kupila zle haciky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale keď ešte žila, tak som jej kupovala knihu, tie zamilované paperbacky
takze povedat takto....
» www.toptoys.cz/grow-me...
kameru aby nemusela stáť pri okne
Malé a milé dám ti aj zľavu
mam podobnu neviem ti poradit co jej kupit ... tej svojej by som najradsej daroval aby nebola hypochonder ale ak to nebude vo forme tabletiek tak jej to urcite nezaberie tak jej kup haciky na zaclony aby mohla spoza zaclony frflat ake si jej kupila zle haciky