Ahojte čo kupujete svojmu partnerovi na Vianoce? potrebujem sa inšpirovat
...A nemusíte mi teraz začat nadávat že prečo sa pýtam, že ked s niekym chodím tak by som ho mala poznat aspon tak dobre, aby som vedela čo mu kúpit. Je na čase poznamenat
dufam, ze si to len zle sformulovala bez toho, aby si si to uvedomila
k teme..
sama riesim tuto otazku uz asi mesiac rozhodujem sa medzi tetovanim, parfemom, nejakym oblecenim a telefonom.. ale kedze ma hned prveho januara narodeniny, nejako to musim vymysliet
Aha no nevadi aj tak to tu nemozem napisat lebo frajer je na B. A je to take jedinecne a originalne ze nechcem aby este niekto iny na svete dostal taky darcek! ale good luck z takych tych beznych veci co kupovavala kamosky frajerom ma napada parfem, retiazka ci naramok cico, kniha,... moje darceky by tu ostali nepochopene
@neoriginalna No to je tiež pravda, to mi nejak nedošlo najprv. Ale aj tak sa to dalo aj inak napísať, a možno som to tak zobral len preto, že ja nenadávam. Tak teda aj ja niečo napíšem.
No ja osobne by som sa najviac potešil niečomu, čo bolo vyrobené a nie kúpené. Mohlo by to byť aj úplne niečo jednoduché, to je jedno. Ale to som ja, ja sa poteším zo všetkého. Samozrejme, že by som sa potešil aj niečomu čo bolo kúpené, no ja nikdy nič nechcem, nič mi také nechýba. Aj sám by som frajerke/priateľke niečo vyrobil, keby som nejakú mal samozrejme.
@rockingirl88 jj viem ale konkr tento nie je moc lacna zalezitost a viem ze je to jeho oblubena vona a nemal ho uz dlhsie a nekupoval si ho lebo ma viac inych, a viem ze ho to potesi
@6 Napríklad tu píše o pohľadnici. Tak keby mi bola vyrobená ručne nejaká pohľadnica, nemuselo by to byť nejaké umelecké dielo. Proste len to, že si dala tu námahu niečo také spraviť, aj keby to trvalo iba 10 minút, ale aj tak. No neviem aký je tvoj priateľ, či aj on tak rozmýšľa, či by to aj on ocenil.
a čo sa týka témy, záleží aj od toho aký máš rozpočet...má tvoj chalan napríklad nejakú špeciálnu záľubu? Ak fandí nejakému futbalovému klubu môžeš mu kúpiť ich dres/šál, ak rád chodí do kina, tak poukaz na vstupenky podľa vlastného výberu, alebo trebárs nejaký poukaz na zoskok padákom ak na to máš a frajer je milovníkom adrenalínu záleží fakt na tom, čo sa mu páči čo ho baví
Najlepšie je venovať vlastnú iniciatívy, zostrojiť niečo vlastnými rukami. Ja som raz ako dar poupratoval celý byt, ale komu sa nechce kludne môže kúpiť napríklad hĺbkové tepovanie sedačky » www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-sedac... . Mám s tým len tie najlepšie skúsenosti. Oplatí sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
k teme..
sama riesim tuto otazku uz asi mesiac rozhodujem sa medzi tetovanim, parfemom, nejakym oblecenim a telefonom.. ale kedze ma hned prveho januara narodeniny, nejako to musim vymysliet
s úplnou vážnosťou mňa by to rozosmialo...a tiež ťa mám piči MIER!
No ja osobne by som sa najviac potešil niečomu, čo bolo vyrobené a nie kúpené. Mohlo by to byť aj úplne niečo jednoduché, to je jedno. Ale to som ja, ja sa poteším zo všetkého. Samozrejme, že by som sa potešil aj niečomu čo bolo kúpené, no ja nikdy nič nechcem, nič mi také nechýba. Aj sám by som frajerke/priateľke niečo vyrobil, keby som nejakú mal samozrejme.
@2
:letim: :letim: