Čavte ludkači, chcela by som sa spýtať či by ste darovali. resp. poslali darček niekomu koho ste ešte v živote na živo nevideli, iba ste počuli a videli na videu a tak...niekomu s kým si píšete, a to tak že takmer s nikým okrem toho človeka si tak vela ne
tak ja posiielávam babe do prahy už tretí rok na narodky a vianoce ale teda my sme sa videli v chorvátsku, tak neviem či sa to ráta ale raz, keď som sa za ňou drbal do rpahy, dal jej darček (aj to len po jej bratovi), tak tá puča somnou pol roka neprehovorila! no mňa skoro jeblo, bo ja ako ledva puberťák, zmietajúci sa pod vplyvom hormóv ale najhoršie na tom bolo to, že som sa v zime, celý deň pofľakoval sám po prahe, kým mi nešiel vlak s5 do bratislavy! ako teraz sme samozrejme v pohode, kamarátime sa, navštevujeme sa (občas. tak napr. v januáry idem do rpahy na koncert, tak sa istotne zastavím), stále si píšeme... ale keď som prišiel na to, prečo vtedy sa somnou nebavila, skoro ma o zem ošľahalo! že "no já jsem se zlekla, protože jsem si myslela, že mě chceš." že to bolo iné psycho
ale dobre, sry že idem tak od témy mne by to nerobilo problém poslať nejaký darček ale bacha, do prahy to ide prvou triedov nejaké dva, tri dni a cez víkendy sa nedoručuje
Ja by som poslala Ja mám podobný vzťah s tým rozdielom, že sme sa pár krát videli Ale v tom nečiní žiadny rodziel. Tiež som mu predvčerom posielala balík s tým, že mu to tam príde tesne pred Vianocami Kúpila som mu také pekné pero, aby sa mu dobre písalo v práci, obal na jeho nový mobil a taký prívesok k nemu čo z druhej strany je leštička na displej Viem že sa mu to zíjde
Ale myslím, že vhodné darčeky by mohli ešte byť rôzne Záleží od toho čo všetko o ňom vieš a čo si myslíš, že by sa mu zišlo Či mu napíšeš pekný list, pošleš pohľadnicu alebo naplníš malý balíček nejakými blbostičkami určite sa mu to bude páčiť, pretože je to od teba a určite ho to velmi milo prekvapí kludne nech je to čokoľvek ale nemalo by to byť niečo drahé to je asi všeobecne jasné tak skús šťastie a uvidíš tú super odozvu
len darcek by som chel poslat kamaratke... rozmyslal som nad tym co by som jej takee kuupil,zatial som na nic neprisiel
a problem mam aj s adresou kedze ju neviem a ak sa jej spytam na adresu tak jej to urcite dojde..chcem aby to bolo pekne necakane prekvapenie,aby o nicom nevedela
No, ked ho poznas lepsie ako vsetkych okolo seba, sama by si najlepsie mohla vediet, zte co. A myslim, ze nevadi, ze si ho nikdy nevidela. Ja by som kludne poslala, keby som mala adresu a bola presvecena, ze mu to nebude prekazat..
ja taky darcek dostanem D a aj som poslal ale nebol to darcek to bol len taky...eeeehm. no bol to darcek ale neviem komu a dotycny to aj stratil takze to bolo zbytocne...ani si tych hrdinov nepozrel
Podobný prípad. Kamoška, 500Km (áno, o 2 tretiny bližšie je medzi nami, máme perfektný vzťah (ako, priateľský, nie sme frajeri . . . ta, ja som jej doniesol komp (ktorý sa síce potom malou nehodou poškodil, ale tak
ale inak určite poteší nejaké CDčko s jeho obľúbenou skupinou, alebo niečo také malé, čo vieš, že ho poteší ty najlepšie vieš, čo má rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- peknú pohľadnicu
- alebo nejaké vtipné niečo
ale dobre, sry že idem tak od témy mne by to nerobilo problém poslať nejaký darček ale bacha, do prahy to ide prvou triedov nejaké dva, tri dni a cez víkendy sa nedoručuje
Ale myslím, že vhodné darčeky by mohli ešte byť rôzne Záleží od toho čo všetko o ňom vieš a čo si myslíš, že by sa mu zišlo Či mu napíšeš pekný list, pošleš pohľadnicu alebo naplníš malý balíček nejakými blbostičkami určite sa mu to bude páčiť, pretože je to od teba a určite ho to velmi milo prekvapí kludne nech je to čokoľvek ale nemalo by to byť niečo drahé to je asi všeobecne jasné tak skús šťastie a uvidíš tú super odozvu
Želám vela šťastia
len darcek by som chel poslat kamaratke... rozmyslal som nad tym co by som jej takee kuupil,zatial som na nic neprisiel
a problem mam aj s adresou kedze ju neviem a ak sa jej spytam na adresu tak jej to urcite dojde..chcem aby to bolo pekne necakane prekvapenie,aby o nicom nevedela
toto by potesilo urcite prirodne mydla ked chces tak posli ts
ale inak určite poteší nejaké CDčko s jeho obľúbenou skupinou, alebo niečo také malé, čo vieš, že ho poteší ty najlepšie vieš, čo má rád