Ahojte, ako by ste vy doma riešili situáciu, keby ste objednali darčeky online, no po netrpezlivom očakávaní napísali predajcovi a zistili, že predajca to nemá na sklade preto to nestíha poslať do Vianoc? Mali pred sebou piatok a potom už iba víkend
a cez víkend vám už neprídu ani "dobierky do 24 hod" ? Povedali by ste uprimne, že ježiško u vás ešte nebol? alebo by ste sa snažili niečo poriešiť v piatok? ak áno tak čo? Nie som v BA, nemám úplne všetko k dispozícii ihned
@9
ale ako pise @1 , myslim ze nic hrozne sa nedeje. Je to neprijemne, ale da sa to pochopit a budu sa aspon viac tesit. Ak mas nieco male pre nich, aspon neaku pozornost mozno s nejakou peknou fotkou alebo pohladnicou tak by som im dala to a zvysok po Vianociach.
My z Vianoc vobec nerobime vedu. S frajerom sme sa dohodli ze si davame darceky az po Vianociach, lebo sa nam nechce nahanat a mame som kupila v akcii sportovu tasku s podlozkou na cvicenie spolu za 12e a telove mlieko za 5e a bola uplne nadsena dnes, ze presne to sa jej zide.
Nejaký vtip by som z toho spravila, zatiaľ lístoček s odkazom, že sa stratil po ceste (vtipný dôvod kde a ako ) Ježiško. tak že to príde neskôr. ak by sa mi nechcelo iny darcek vymysliet a prvy zrusit.
čo nemám doma, to sa nepočíta... aj ked v tychto veciach prokrastinujem, nikdy nekupujem cez net niečo, čo potrebujem na hraničný termín, takže často riešim darček/y síce v posledný deň, teda aj na štedrý ale vždy len v kamennom shope. Takže snehule na nohy a hor sa na nákup
Práve teraz ráno som to riesila a to uplnu blbosť čo mi mali len zo skladu do predajňu dať čo je v ramci jedného mesta a im to už 3 dni trvá tak bohužiaľ mama dostane sviecku a šampón ako preddarcek a 27 darček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ako pise @1 , myslim ze nic hrozne sa nedeje. Je to neprijemne, ale da sa to pochopit a budu sa aspon viac tesit. Ak mas nieco male pre nich, aspon neaku pozornost mozno s nejakou peknou fotkou alebo pohladnicou tak by som im dala to a zvysok po Vianociach.
My z Vianoc vobec nerobime vedu. S frajerom sme sa dohodli ze si davame darceky az po Vianociach, lebo sa nam nechce nahanat a mame som kupila v akcii sportovu tasku s podlozkou na cvicenie spolu za 12e a telove mlieko za 5e a bola uplne nadsena dnes, ze presne to sa jej zide.
v jednom pripade som kupila podobnu vec v kamennom obchode a tu z internetu darujem inokedy/necham si
v druhom pripade proste vysvetlim, ze poslem postou dodatocne