Frajerovi som dala pred, aj on mne.. Ale mame dohodu ze si to otvorime az pod stromcekom.. Je to pre mna utrpenie, tak tym aspon hrkam a kamaratkom az po
Ako komu. Dávam aj tak len priateľovi a kamarátke... (domácnosť sa neráta) Kamarátke väčšinou pred a máme to pod stromčekom až do Vianoc. Napr. tento rok sme spolu boli dnes... A priateľovi po Vianociach. (tam by som to s otvorením nevydržala )
s priatelom sme si dali dnes, ale tiež s tým, že si to otvoríme až zajtra.. aj ked viem čo tam je, ja nikdy nemam prekvapko :/
a kamoškam nedávam, aj ked minulý rok som im dala, lebo som mala nápad na dobrý darček, a to som im dala pred a povedala, že nech si to otvoria na vianoce
okolo deviatej, keď už sme dávno po večeri a po všetkých tých zvyklostiach, sadnem do auta a idem ku priateľke, rozbalím si darček, vezmem ju k nám, ona si rozb alí svoj a potom ju zas hodím domov, lebo na vianoce chce spať doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale inak to dávam podľa toho, ako mi to vyjde s časom a kedy sa stretneme
priatel ... v den vianoc, doobedu
a kamoškam nedávam, aj ked minulý rok som im dala, lebo som mala nápad na dobrý darček, a to som im dala pred a povedala, že nech si to otvoria na vianoce
A inak si dam s kamaratkami tu az po vianociach, teraz som rada, ze som tie darceky stihla vobec nakupit.