@Girasol8 ak je tvoj otec aj za srandu, tak skús pozrieť tie bohužiaľ často prvoplánové, ale vtipné a niekedy aj užitočné vecičky, čo predávajú v online shopoch, ja som už pár takých vecí našla, a niektoré nie sú ani drahé
@bloodypunk lenže ja nemám ani šajnu čo,chcem radu,čo kupujete vašim otcom vy a online to nechcem objednavat lebo teraz to bude vsetko dlho trvat kym sa to doruci pred vianocami :/
@marjy77 tak myslim že niečo sexistické sa naozaj tatkovi nehodí,prišli mi už aj veci ako "kamasutra" a tak otec má 53,skôr chcem niečo normálne ale prosím,nie ponožky
@girasol8 Tak potom klasiku. Napríklad vodu po holení (a celú tú sadu), holiaci strojček taký ten pletený sveter so sobmi vpredu, permanentku na niečo, dovolenku na Bahamy...
Ak chcete spraviť naozaj dojem, rozmýšlajte štýlovo. V našej rodine sa traduje pomáhanie pri upratovacích prácach. jednoducho, ke´d chcete pomôcť rodičom, alebo sa im odvďačiť, pustite sa do umývania podlahy, vyneste kôš, alebo jednoduch o povysávajte. Je tu však aj iná možnosť » www.topservis.sk/... :-S. ide o riešenie sice trošku nákladnejšie, výsledok sa však niekoĺko násobne vráti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(ja kupujem svetre a ponožky!)