to sme dve...ja priatela nemam,ale ked som mala tak som s nim jednoducho zasla do skate shopu a nech si chlapec vyberie...ja som cvakala...ja som mala radost aj on a nestalo sa zeby sa stal nejaky trapas
nemusi nic kupovat vianoce nie su o daroch. iba darcek a darceky. co tak byt spolu s tymy co ma clvoek rad? A uz ak kupit tak drobnost ktora potesi vzdy ked uz kupovat dar priatelovina vianoce tak mu kup napr. remen, penazenku oceni alebo kvalitne pero Parker (ja po nom uz tuzim velmi dlho)
Skromny? Vies kolko stoji take pero Parker? Pre mna to ma vysoku cenu ja si hocijake pero nekupim i ked na pisanie pre mna by bol dobry a najkrajsi darcek Parker pero. nie to zlate ( take pero stoji 500 000Sk je to zlate pero ale ja nie som narocny )
Stifut a vies o tom, ze ludia sa prisposobuju? tak vidis to dosiahli svoje ludia. uz to skoro nikoho netankuje lebo blizi sa cas vainocny a kazdy chce byt na kazdeho mily
55lienka. ale no za to ze mam pero za par stovak tak nemusim byt narocny nepsiem nim lebo ma pojebanu gumu a ta ma omina na rukach. Inak som skromny chlapec len s tym co pisem to musi byt dokonale som to proste ja
Tak ja som priateľovi kúpila už a nebolo to tentorok vôbec ťažké lebo som ho už poznala. minuly rok som mala problem, sme boli spolu vcelku kratko. Uz len problem s mamkou, ale asi vyhra klasika kozmetika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A čo si jej nakoniec vymyslela?