Tak s týmto vôbec nesúhlasím. Aby ľudia na Slovesku chodili darovať krv alebo krvnú plazmu do Rakúska, lebo za to dostanú 20 eur?? Áno, veľmi ma to štve... Veď krv by sa nemala darovať preto, aby som si mohla kúpiť tričko ale preto, aby som niekomu zachrá
Nebudem sa len kvôli peniazom trepať do Rakúska(keďže tá cesta by ma vyšla drahšie ako 20 eur) ale ak by mi tu v Štúrove núkali neodmietla by som..a čo?
bizniss...tak to vo svete chodí.Myslím si, že moja krv je vzácna tak prečo by som ju mala niekou dávať zadarmo...väčšina na nezištnú pomoc z vysoka serie!
keď veľmi nechceš, tak tie peniaze nezober, veď nemusiš, je to dar... a navyše, oni potrebuju ľudí, a koľkí pôjdu do Rakúska "zachrániť" život, keď z toho nič nemajú? Tak maju viac ľudí, myslíš že sa zachráni viac ľudí, keď to bude zadarmo? A keď dávajú, beriem, keď pýtajú dávam (zatiaľ nemôžem, ale určite sa tým budem riadiť)
A aký je výsledok?? Nemajú s tým problém, a u nás furt len kňučia, že nemajú krv, a urobte dobrý skutok a blá blá, ale aby dali živnostníkom daňovú úlavu, alebo luďom zlavu na cestovanie to nie... Tak potom nech sa nedivia. Išiel by som do rakúska, aj keby som tú dvacku prejazdil, lebo tam majú rozum.
Nemám vek na darovanie krvi , ale asi to nieje moc pekne ...ale tak pozrime sa na nas politicky system za chvilku budeme aj pod naadvladov..lebo nerobime nic pre seba ...
necháápem prečo aj na Slovensku za to nemožu dávat peniaze.....ale aj tak wed ty ludia ju možno niekedy budu potrebovat a z rakuska im nepride tak som zvedawá či by im wtedy stálo zato tých 20eur!!!!
@ciernaruzicka ja s tým tiež nesúhlasím... "darovanie krvi" sa to volá od toho, že je to dobrovoľné a nepýta sa za to odmena.... DAROVANIE preboha, nie predávanie!!!
@ciernaruzicka Dievčatko, ešte máš mlieko na brade, vieš hovno o živote a moralizuje, celý život som dával krv mám 57 rokov a čo máme dnes z toho, čo nám dáva dnes zdravotníctvo zadarmo, zdierajú ná ako a kde sa im dá. Moralizuj, až keď nadobudneš skúsenosti v čase. V zahraničí ľudia nežijú , ktorí krv potrebujú. Dávame krv zadarmo a oni ju predávajú do zahraničia za peniaze .(TO JE MORÁLNE..?)
I think that ... jedna vec je pravidelne darovanie, kde sa im to hromadi v chladničkach .... a druha ak maju akutny nedostatok danej skupiny a ide niekomu o život v prvom pripade si myslim, že vpohode by za to mohli dať tych 20 € ...teraz myslim, že sa dava stravny listok 3,60€ vitaminy nejake a priamo na mieste voda, nejake jedlo a take veci a srandičky ako kľučenky a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
sice je to nefer aki su ludia ale ucel sa splni