Darujem mačiatko, krásne, zlaté, roztomilé, na zožratie, farba... čo ja viem, neidentifikovateľná, taká typická tigrovaná dedinská mačka(mám ich aj v albume). Ide mi len o to, aby žili, ak nezoženiem záujemcu, foter ich zabije.
on ich chce zabit? to si teraz robis srandu ci co ? ci to ma byt nalakanie na to aby si sa ich skorej zbavil?
Dpc ked ich nechcete tak ich radsej vypustite! sa o seba postaraju a vy si nezaobstaravajte radsej uz nikdy macku ked sa neviete starat o nasledky ... mali ste ju vykastrovat ked nechcete maciatka.
Uchvatne este ako si to napisal ako keby nic... ci boze .. aj by som ti daco povedala
sami sa o seba nepostarajú...vidno že väčšina z vás je z mesta...ak by aj prežili chodili by vyžierať do iných domov potom by ich zbili...vždy to takto je a keby vypustil mačiatka len by sa trápili ved to by bolo ešte horšie...aj ja stále takto hladám a lepím inzeráty ked sa kamoške narodia mačiatka....raz sa jej narodilo 11 mačiatok + mala 3 dospelé mačky...myslíte si že je jednoduché vychovať 14 mačiek? jasné že nie som za to aby sa mačiatka zabíjali...ale ak sa nenájde nikto kto by ich chcel čo má ten dotyčný robiť? pre tie mačiatka je lepšie ak ich zabijú...aj ked je to hnusné ako by ich mali vypustiť...narodia sa slepé a asi do piatich týždnov nevedia chodiť.A keby aj vypustila tých 11 mačiek vrátili by sa k nej domov...viem je to kruté aj mne je ich ľúto ale taký je život...@frez skús nalepiť nejaké inzeráty do veľkých obchodov....odtial sa vždy niekto nájde...
@antifunebracka pusti ich do prirody? jasne, lebo male slepe maciatka mozem vyhodit niekam a ony preziju vsak? vypustit by som ich mohol az v takom veku, ked budu schopne sa sami nazrat a to by urcite nezostali vonku vyhodene ale vratili by sa domov... ach kriste... a aj spolu s @kesuoriesok (tam malo byt kokoS nie kokod) ked viete hovno o mackah (a o domacivc zvieratach vobec), radsej nic nepiste.
@kesuoriesok si myslis, ze niekomu moze robit radost zabit nieco tak roztomile? ja by som to napriklad nikdy nedokazal no ale co s tym, nemozme mat xx maciek doma.
tak ja som ,,pridrbana,,?ako to mozes vobec napisat?navyse dievcatu.Uz som si zvykla aky su ludia ale...slusnost trosku?napisat neznamemu cloveku ze je ,,pridrbany,,?
Nepis ze neviem nic o domacich zvieratkach a navyse mackach.
JA si nemyslim ze robi radost nikomu,lenze to neospravedlnuje co. chce tvoj otec spravit.
,,nemozme mat xx maciek doma,,
Na to myslis teraz?Dobre neviem detaily ako chovate tu macku ci v dome ci v byte.Ale ak chces mat macku tak ju dam hadam vykastrovat aby si sa tymto problemom v buducnosti vyhol.
Btw:nikto nepovedal aby si male maciatka vyhodil.Nechat pri matke kym sa nenaucia zaklady prezitia.
navyse kto si ze mozes rozhodovat kto ma pravo zit a kto nie? ty aj @martinkas.
@kesuoriesok kokos... k tomu nemam co napisat. jedine to, ze nepindaj, ked nepoznas okolnosti. vsak si ty z mesta?
@pumaamravec ja viem, ze by bolo. aj to nasi mali v plane(a aj maju). lenze ja som na intraku, takze na to nemam cas, foter robi na dome a mama je dlho v praci. nepustali sme ju von (kupili sme jej tie one, co maju taky pach, proste ze macky pudovo chodia spinit tam), kym sa na to nenajde cas, lenze raz zdrhla a vratila sa s bruchom.
jezis kesuoriesok naco sa hadas stim frez ajtaj je pridrbani debil ale tie macki lutujem a tvoj foter je ....... nechcem povedat co nemacit a ti si debil ach naco sa stebou rozpravam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dpc ked ich nechcete tak ich radsej vypustite! sa o seba postaraju a vy si nezaobstaravajte radsej uz nikdy macku ked sa neviete starat o nasledky ... mali ste ju vykastrovat ked nechcete maciatka.
Uchvatne este ako si to napisal ako keby nic... ci boze .. aj by som ti daco povedala
toto mi nerob, vieš že nemôžem
kokos clovek chce pomoct roztomilym miluckym tvorcekom, lebo je mu ich strasne luto a nechce, aby tak dopadli a vy este tako... sa zamyslite trosku.
tak ja som ,,pridrbana,,?ako to mozes vobec napisat?navyse dievcatu.Uz som si zvykla aky su ludia ale...slusnost trosku?napisat neznamemu cloveku ze je ,,pridrbany,,?
Nepis ze neviem nic o domacich zvieratkach a navyse mackach.
JA si nemyslim ze robi radost nikomu,lenze to neospravedlnuje co. chce tvoj otec spravit.
,,nemozme mat xx maciek doma,,
Na to myslis teraz?Dobre neviem detaily ako chovate tu macku ci v dome ci v byte.Ale ak chces mat macku tak ju dam hadam vykastrovat aby si sa tymto problemom v buducnosti vyhol.
Btw:nikto nepovedal aby si male maciatka vyhodil.Nechat pri matke kym sa nenaucia zaklady prezitia.
navyse kto si ze mozes rozhodovat kto ma pravo zit a kto nie? ty aj @martinkas.
@pumaamravec ja viem, ze by bolo. aj to nasi mali v plane(a aj maju). lenze ja som na intraku, takze na to nemam cas, foter robi na dome a mama je dlho v praci. nepustali sme ju von (kupili sme jej tie one, co maju taky pach, proste ze macky pudovo chodia spinit tam), kym sa na to nenajde cas, lenze raz zdrhla a vratila sa s bruchom.