určite ano....len pečeň by som moc neodporučala....ale to si už musia vybaviť oni....nemyslím si že sa dožijem nejakeho vysokeho veku tak istoby som dala....a zvyšky spopolniť a nechať vysypať niekde v lese....v žiadnm cintoríne pochovaná...nikdy...
tuším že právne je to ošetrené tak, že pokiaľ sa človek písomne nevyjadrí, že si neželá aby jeho orgány boli po smrti použité na darcovske účely tak s tým vlastne súhlasí..
ja nič také písať nehodlám...
(ved ani umrieť sa človek nechystá..)
keby som zomrela mlada, tak jednoznacne, nech si robia co chcu, aj tak ich uz nebudem potrebovat ale keby som zomrela stara... hm... no to by uz bolo asi aj na nic
Ja kludne darujem aj vsetky no nemozem zarucit kvalitu.....a este som sa nerozhodla ako zomriem tak neviem co z nich ostane a ci budu este pouzitelne....
Ludia potrebuju pomoc...prečo by som nepomohla? Za to, že tie orgány mám som nezaplatila ani cent, mám ich zadarmo, tak prečo ich neposunut a nedopriat tak niekomu druhému dlhší život? možno zachránit život...jednoznačne darkujem všetko čo sa bude len dat...
ano..aleee nechcem darovat kozu..sice aj to je treba alee nejako sa neviem stotoznit zee by som bola bez koze ..sice chcem spalit ale aj tak...kozu si chcem nechat ..inak nech beru co potrebuju
jasné, že hej teda ak budu použiteľné, prečo nezachrániť niekomu život, keď mne už budú aj tak nanič nech má niekto další radosť zo života a úsmev na tvári
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja nič také písať nehodlám...
(ved ani umrieť sa človek nechystá..)