Teraz mi nejde o ten film ale o skutočných ľudí... počuli ste už o niekom kto zomrel nejakym hrozne vtipnym spôsobom?.... mňa dostali dvaja typci ktory sa stavili ktorý z nich vydrží viacej.. jeden z nich zobral motorovú pílu a odrezal si kus nohy. ten d
mne príde úplne nezmyselná smrť, keď si deti púšťajú šarkany pod el. vedením a ten šarkan sa do toho vedenia zamotá a samozrejme decko sa vytrepe na stožiar kvôli tomu a na zemský povrch sa vráti také chrumkavé, aj n keď to moc vtipné nie je...ale je to nezmyselné...
mna dostalo iné...dvaja zalúbenci si to rozdali na nejakom kopci či ako a do tej baby udrel blesk...chalan omdlel...priešiel medzveď a obžrel babe xicht...chalans a zobudil zbadal to a tušim sa pogrcal alebo ako...ale akosi uviazol v tej babe tak ju musel tahat do civilizacie aj s jej rozkusanu hlavu
Ojoj, ja som si chcela kúpiť knihu, ale mňa asi najviac dostali teroristi, ktorí sa sekli v prechode z letného času na normálny a zle si nastavili časovanie na bombe.
Alebo dvaja týpci, čo hrali ruskú ruletu s automatickou zbraňou... Ono ich bolo aj viac ale kto si má to všetko pamätať...
Mne rozprávala kamarátka o jednej- len neviem či je to výmysel alebo pravda- Jedna žena orálne uspokojovala svojho partnera počas toho, ako on robil palacinky... Niekto zazvonil, žena sa zľahla a odhryzla mu úd a muž v panike jej yebol panvicou po hlave- ona zomrela kvôli zlomenine nejakej lebečnej kosti a on na vykrvácanie...
Ja som počula o chlapíkovi, čo dostal novú kanceláriu niekde vyosko na poschodí a ukazoval kamarátovi, že aké má pevné skla na oknách. Prve hodil tenisovú loptičku, no príliš kamaráta neohúril a tak sa s vankúšom rozbehol oproti "nerozbitnému" oknu... a bolo
bol jeden australcan co na zahrade zabil nejakeho jedovateho hada a isiel machrovat k susedom a ked nim tocil nad hlavou tak sa tou hadou hlavou trafil do krku a sam si tak vstrekol jed....ale tusim nakoniec nezomrel
Kura spadlo do studne. Pri jeho záchrane zomrelo 6 ľudí. Kura prežilo.
Odosielateľ bomby v listovej zásielke ju dostal späť, pretože adresát sa presťahoval. Bez váhania ju otvoril.
Kyjevský rybár sa rozhodol pre netradičnú formu rybolovu. Zaviedol do rieky prúd zo svojho domu. Potom sa vydal pozbierať ryby, ktoré vyplávali na hladinu. Z vody však zabudol odstrániť kábel.
Darwinovu cenu za rok 1994 získal muž, ktorého zabil automat na nápoje. Prevrátil sa naňho, keď sa z neho snažil vydobyť zadarmo plechovku coly.
Muž si na auto namontoval štartovaciu raketu pre nákladné lietadlá. Rýchlo odštartoval, aj rýchlo skončil.
Newtona zobudil uprostred noci telefón. Chcel po ňom siahnuť, ale namiesto neho nahmatal svoj nabitý revolver, priložil si ho k uchu a stlačil spúšť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Alebo dvaja týpci, čo hrali ruskú ruletu s automatickou zbraňou... Ono ich bolo aj viac ale kto si má to všetko pamätať...
Ale fakt neviem či je to len výmysel...
viac tu
yz&id=120" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.fajront.sk">» www.fajront.sk/zabavne-texty.p...
Kura spadlo do studne. Pri jeho záchrane zomrelo 6 ľudí. Kura prežilo.
Odosielateľ bomby v listovej zásielke ju dostal späť, pretože adresát sa presťahoval. Bez váhania ju otvoril.
Kyjevský rybár sa rozhodol pre netradičnú formu rybolovu. Zaviedol do rieky prúd zo svojho domu. Potom sa vydal pozbierať ryby, ktoré vyplávali na hladinu. Z vody však zabudol odstrániť kábel.
Darwinovu cenu za rok 1994 získal muž, ktorého zabil automat na nápoje. Prevrátil sa naňho, keď sa z neho snažil vydobyť zadarmo plechovku coly.
Muž si na auto namontoval štartovaciu raketu pre nákladné lietadlá. Rýchlo odštartoval, aj rýchlo skončil.
Newtona zobudil uprostred noci telefón. Chcel po ňom siahnuť, ale namiesto neho nahmatal svoj nabitý revolver, priložil si ho k uchu a stlačil spúšť.