Páči sa mi chalan, je o do mňa asi o 5 mesicov starší a chodí do vyššieho ročníka. Pár krát sme prehodili 2-3 vety. Je super obyčajný v pohode chalan. Myslím si že si myslí že sa mi páči
Chodím do ich triedy strašne často a moja sesternica a naj komo
- Chcem vedieť čo si o mne myslí. Viem že aj keby by bol do mňa určite by nič nebolo .. ale pochybujem že je do mňa. :/
a co si myslis, ze bude, ak je do teba? zastavam ten nazor, ze chodit s 13-14 rocnym chalanom je horsie, ako byt do smrti sama, ale to tazko vysvetlis zamilovanej, tiez som bola v tom veku a objekty mojho zaujmu mali tiez tolko rokov.. kazdopadne - ked som bola mladsia, zazila som nieco podobne, potom mi bolo luto, ze som o toho chalana neprejavila zaujem, ked som mohla (a nakoniec mi to luto nebolo, ale to je jedno) - vsetci hovoria, ze sa mu pacis, asi na tom nieco bude. normalne aj ty jemu povies, ze sa paci aj on tebe. prinajhorsom to nebude opatovat, ale ved odides zo skoly, zabudnes.. :ehm:
no zo školy asi tak ľahko neodídem je to 8 ročný gympeľ viem že nič nebude lebo 13 ročná chodiť s chalanom je divné .. a ak bude on do mňa no tak budem mať super pocit je tam hej nejaká šanca lebo je nový prisťahoval sa a je blondiak a ja blondína xD a tych je malo a neviem.. ale tak čo pridem za nim čav pačiš sa mi ? ale nechcem si moc veriť ani robiť zbytočné nádeje .. tento týždeň sme sa rozpravali a a sedeli sme pri ňom a j asom povedala že keby mal červenu bundu bol by buzerant ale on počul že je buzerant.. asi mu pojdem povedať že to bolo myslené inakšie
Jeej, to je ake mile xD Normalne sa proste skamaratte a dalej uz uvidis, ci z toho nieco bude Nerob z toho vedu a normalne s nim kecaj. Hlavne bez stresu a v pohode
ja keď som mal 14 ,tak som chcel staršiu... napokon som dal prednosť športu pred babami..
neľutujem to lebo... to je jedno no..
proste neviem ako zmýšľajú terajšie decká, ale často počúvam v buse tie decká ako čo kedy s akou riešili..či je to pravda alebo trápne vymyslanie, neriešim , ale som z toho pobúrený..
ale sak vyskúšaj , skús ho spoznať lepšie ako len pozerat na to ako vyzerá.. blondacik
Tieto detské vztahy nemajú žiadny zmysel,ešte vôbec neviete čo je láska,je to len chodenie spolu von za ruky a občas pusa.Ako píše @luuci ešte počkaj na vztah pár rokov
Ďakujem za rady.. ja viem že je to somarina .. ale keď no mne z neho už uplne šibe Hej blondiak.. :3 bože no Povedala som si že po Vianociach sa mu prihovorím a to s tým buzerantom tiež som si povedala že mu poviem že to bolo myslené v niečom inom že by bol.. skusim no. Keby som mu napísala či by chcel ísť so mnou von a napísal by nie to by bol mega trapas a nemohla by so msa už an ina neho pozrieť citila by som sa príšerne.. denne ho vidím niekedy aj 5 krát ... @luuci ja viem že mám čas ale keď to sa nedá len tak prejsť okolo neho keď sa mi páči... :/ neviem si pomôcť a srať na to... ale Dˇakujem čo si o tom myslíte
Aké pekné.. mne v živote samo dievča nenapísalo a nesnažilo sa ma nijak zaujať.. ani sa ku mne v živote žiadne dievča neprihovorilo.. a to som si až do teraz myslel že nie som škaredý ale asi som
smutné ,ale tak vieš väčšina normálnych báb sa nechce vtierať, prvý krok by mal spraviť chalan. Neopúšťaj sa myslíš si že som pekná? určite nie! no čo už .. :/ tak sa prihovor ty dajakej..
Jeeeej, to je zlaté :happy: A ja neviem, proste sa pokús ho nejako lepšie spoznať, viac sa mu prihováraj a tak. V 13. z toho určite normálny vzťah nebude, ale tak kamarátiť by ste sa určite mohli... A potom možno časom (za tých pár rokov) sa dáte aj normálne dokopy.
no hej ale tak kamarátiť sa s ním s tým pocitom že z mojej strany je to niečo viac ... je divne :/ ale chcem s ním po Vianociach pokecať viem že z toho nebude vzťah hej.. ale mne by stačilo keby som vedela čo si o mne myslí .. že som krava... alebo neviem čo no vďaka za radu
@pepina123 Určite si o tebe nemyslí, že si krava. A mne to úprimne príde dosť vtipné, pretože ja som tak trochu v rovnakej situácii. Teda, v podobnej. Takže ťa chápem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a co si myslis, ze bude, ak je do teba? zastavam ten nazor, ze chodit s 13-14 rocnym chalanom je horsie, ako byt do smrti sama, ale to tazko vysvetlis zamilovanej, tiez som bola v tom veku a objekty mojho zaujmu mali tiez tolko rokov.. kazdopadne - ked som bola mladsia, zazila som nieco podobne, potom mi bolo luto, ze som o toho chalana neprejavila zaujem, ked som mohla (a nakoniec mi to luto nebolo, ale to je jedno) - vsetci hovoria, ze sa mu pacis, asi na tom nieco bude. normalne aj ty jemu povies, ze sa paci aj on tebe. prinajhorsom to nebude opatovat, ale ved odides zo skoly, zabudnes.. :ehm:
omfg šak ti je 13
neľutujem to lebo... to je jedno no..
proste neviem ako zmýšľajú terajšie decká, ale často počúvam v buse tie decká ako čo kedy s akou riešili..či je to pravda alebo trápne vymyslanie, neriešim , ale som z toho pobúrený..
ale sak vyskúšaj , skús ho spoznať lepšie ako len pozerat na to ako vyzerá.. blondacik