Nedávaj si len preto, že to urobí "dav". Radšej počkaj, lebo to oľutuješ a tak ľahko sa toho nezbavíš. Mysli na to, že krk je veľmi viditeľný a raz ti to bude na obtiaž, keď sa budeš chcieť dostať do nejakej slušnej spoločnosti.
Daj si čo chceš a kde chceš a ide o to ako to cítiš, nie o to čo ti kto nakecá na nete. Bože, už as uvedomte mládež! Keby sme ti tu všetci povedali "bude to fajn, daj si" tak by si to vážne urobila?! A v 16-tich si nič prekrista nedávaj, ešte si to miliónkrát rozmyslíš. To si radšej daj piercing, ten keď vytiahneš zarastie....
Ja neviem. 16 je pre mňa na tetovanie ešte skoro. Si si istá? Nechceš si to ešte rozmyslieť?
A krk... No... Rob ako myslíš, je to tvoje telo..
Tvoja spolužiačka nie je jediná na svete, kt. bude mať na krku tetovanie, takže to by som neriešila. Skôr by som sa zamyslela nad tým, či to nutne potrebuješ, či nebude lepšie trochu neskôr a tak.
ako ono sa to hovori ze maj pici ostatnych lenze ak sa kvoli tomu budu stale navazat do teba tak to bude napicu ..ale tym padom to su kokoti pretoze tvoja vec co urobis..ale daj si to len ak to naozaj velmi velmi chces
keď už riešiš s birdzákmi čo a kam, tak si to ani nedávaj... ak by si bola PEVNE rozhodnutá, tak sa vykašleš na názory ostatných ... a ak pevne rozhodnutá nie si, tak budeš potom plakať... času máš na takéto nápady vcelku dosť ...
Pokiaľ si presvedčená o tom,že to tetovanie naozaj chceš.Tak nevidím problém,prečo by ti v tom mala brániť nejaká smiešna spolužiačka ktorá chce to tetovanie na rovnaké miesto.
@loollindussiq - tetovanie máš viacmenej celoživotne, piče na škole budeš musieť trpieť len pár rokov, takže
ak ho tam TY SAMA chceš (nie preto že je to in, alebo preto že ho niekto má, alebo čo... ale proste že ho chceš mať), tak áno. ale inak mi to príde také celkom smiešne, že "ú, ty si si tiež dala tetovanie na krk, opakujeeeš!", to je ako "úúú tamten človek tiež napísal knihu, opakujeee!", pričom nikoho netrápi o čom je...
Daj si ako má Christina Perri ako golierik. Je to fest pekné. Ja osobne by som to v budúcnosti chcela ale moja mama je silnoveriaca evanjelička takže to by ma radšej zabila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak to bude tak, ako píšeš, tak určite NIE pretože by ťa to iba mrzelo. počkaj po škole alebo dakde inkde atď
Vieš čo?
Jeb na to. Ak sa máš takéto veci pýtať, nedávaj si nič.
@sosita tak vidíš, vytetujú
A krk... No... Rob ako myslíš, je to tvoje telo..
Tvoja spolužiačka nie je jediná na svete, kt. bude mať na krku tetovanie, takže to by som neriešila. Skôr by som sa zamyslela nad tým, či to nutne potrebuješ, či nebude lepšie trochu neskôr a tak.
...
Ale na krku? V 16?
inak
1. facepalm
2.
ine nic
ak ho tam TY SAMA chceš (nie preto že je to in, alebo preto že ho niekto má, alebo čo... ale proste že ho chceš mať), tak áno. ale inak mi to príde také celkom smiešne, že "ú, ty si si tiež dala tetovanie na krk, opakujeeeš!", to je ako "úúú tamten človek tiež napísal knihu, opakujeee!", pričom nikoho netrápi o čom je...