toto ma len tak napadlo ze budeme pisat datumy narodenia a ked budu mat dvaja ludia rovnaky tak su dvojicky(ine ma nnapadlo ze co mozu byt )...takze piste rychlo nech najdeme vela dvojnikov alebo aj trojnikov
@42 mno ja nepoznám nikoho... iba tých čo sa narodili 14.6. a to hneď aj dvoch... a tak vidíš....ani ja som nečakala...tak to zato máme ten istý deň... lebo sme to nečakali...
@nikusiq-fuu zlatkooo aj ja som tuuu.........................
.............29.9.1987....................a dokonca poznam dvoch ludkov ....co maju podobný....29.91987-v ten istý den moja najsuper kamoska...zo strednej...fuu...sila cooo....a potom moja druháá kamosenka...tamer ako svagrinkaa....29.9.1985...heheh...taa taaak.....a je to nááádherný datum si myslim:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
211 komentov
vyhral som ? nasiel som najviac dvojnikov ?
@tomas DDD
Čo som prehral?
a ja som 7.6.
no som zvedavá
ty budeš moje skoro dvojča ..ja som 4.1
29.12.1990 a jednu babu som tu uz videla taku,ale iny rok...dade hore v komentoch....
(ano, ja viem, na moje 11te narodeniny padli dvojicky...)
a ja 14.6.
aa ja mam 3.7. ale s mojim datumom narodenia som este nikoho nevidela
17. apríl (1992)
inak aj kamaratka ma v tento den...
ale nemam rada ked je niekto narodeny v ten isty den ako ja...
11.3.1991
niekto tu pisal, ze posle cokoladu... tak cakam
lenze 1993
lol tak pozdravujem
23.11.1991
akurat dnes mi napisala jedna baba a bola uplne napichana z toho ze aj on aje 17.5.
29.3 1994
JA som original
nikoho som nenašla zatiaľ, hláste sa
27.10. čo?
ja som 14.3 93
či som samotár?
nikto nič?
Sme 7.6 Blíženci sú best Valia svetom a nezasiahnu ich guľometom aj keď by to mohlo byť srandistické
@nikusiq-fuu zlatkooo aj ja som tuuu.........................
.............29.9.1987....................a dokonca poznam dvoch ludkov ....co maju podobný....29.91987-v ten istý den moja najsuper kamoska...zo strednej...fuu...sila cooo....a potom moja druháá kamosenka...tamer ako svagrinkaa....29.9.1985...heheh...taa taaak.....a je to nááádherný datum si myslim:d
takze 9.8 takze este cakam ci sa najde niekdo kdo sa este narodil vtom istom roku ako ja a ma19rokov?
@goth111
Ja viem,ze toto je dva roky stara anketa ale som tu. 11.11.1990. Tak dlho som hladal niekoho s rovnakym datumom