ano, zvykla som, ale nejak to obmedzujem teraz, ale ta era znova pride, citim to v kostiach
v starej domacnosti zachod bol elvis, pracka marilyn, spongia tomas, ladnicka a umvacka riadov som zabudla, ale ti mali mena tiez. vesiak bol james, segrin bol james junior. a tak
pochváľ sa, aké má meno tvoje auto, peršingu... ja asi nedávam technickým iba plyšovým , iba môj notebook sa volá blackdan (blac, lebo je čierny, dan je skratka najkrajšieho muža pod Slnkom)
neviem, či by som dala meno reprákom, mobilom... také divné, ako dávať plyšovým žabám mená, nie?
a ja som harry potter, peršingu, neverím ti .-P dačo iné si hovoril, hehe, favik je skvelý, aby sa nezmenil na také ako v transformers, ožije raz, keď toľko citov faviku venuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
moje je blacky ..kamarat ma zase zmiju dalsi vola to svoje poršatko iked je to renault 19 ano ano sme deti
a NB je Antonio
pištoľ dostala meno Gladis...
Ale všetko/každý, čoho/koho názov mi rýchlo nenapadne, je Ignác alebo Oskar.
v starej domacnosti zachod bol elvis, pracka marilyn, spongia tomas, ladnicka a umvacka riadov som zabudla, ale ti mali mena tiez. vesiak bol james, segrin bol james junior. a tak
Alebo Ichigo
A samozrejme pre zvieratká používam ultradivné pomenovania (/_-)"
Napr. pes = WanWan-chan
mačka = Neko-chan poprípade Grimmie
poník = Nyuu-Pfrr! (/_^)
preto sa moje prve auto volalo Biatch (viem az take pekne meno to nebolo druhe Rockabella a toto teraz ze Blueberry pracovny nazov
notebook pracovny sa vola Liza (pozdravuje prave) a ten druhy ktory sa stratil cestou do servisu bola Wendy
motorku nemam
neviem, či by som dala meno reprákom, mobilom... také divné, ako dávať plyšovým žabám mená, nie?
Edgar, všetko je EDGAR!