Čo s tým máte furt?.. to ste akože teraz videli to video a opakujete jak ovce? ja som ho videl minimálne 2 roky dozadu a vôbec som nemal potrebu ďalej to rozmazávať.. lenže vy si to teraz všetci kuknete a: "Däveď, Neviem uš..."
tvl rozsirilo sa to jak choroba zas... kazdemu okolo mna z toho yebe na gebulu... videl som to pred 3 rokmi a vsetci sa teraz zobudili a idu sa pojebat
ja som to nevideu a rovnako nemám ani potrebu používať slová ako fake, alebo to prijebané swag...s tým som sa stretol akurát v Bratislave, zopár ľudí tam malo potrebu to tam dookola opakovať...
Najlepšie to je, veď ty sa nemusíš smiať, ja som to tiež videla už dávno ale smejeme sa na tom aj teraz... Myslím, že je to vec každého jedinca na čom sa bude smiať a čo si kedy pozrie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ani ja netuším
ja som driemal v aute... len som zrazu cítil dačo
K teme: este viac si to dal do povedomia, toto je status, nie na forUM
Nevermind Original video mi vtipne nepride, ale zasmejem sa, ked niekto prihodne pouzije slovo devat,,lebo chapem,,ze prenho je to dzouk.
Btw, chcela by som spoznať toho inteligenta, čo tú hru vymyslel..
nerozculuj sa nad blbostami, lebo ti pukne vajko.