Ronny - mno ja proti nemu nemám nič iba jedno neznášam a to, keď si s ľudmi, ktorí to počúvajú a budú ti to púšťať vkuse dookola lebo je to úžasné napriek tomu, že sa ti to nepáči. Takže mám už k jeho - This World Is Mine a Love Don´t Let Me Go taký odpor, že dovidenia. Ale proti nemu ako človeku len jedna vec a to názov jeho albumu - Fuck Me I´m Famous. Blbosť.
Ty si odkial spadol kokotko?co sem series taketo fara to si radsej vyjdi na kopec azazjap aky je sprosty a neser sa na birdz s takymitopol riadkovimi prispevkami kde len urazas jeden smer hudby.
cO TA KURVA DOTOHO TAK HO NEPOCUVAJ A SANESER DO DRUHYCH CO HO POCUVAJU ä.SI NORMALNY?
Boha...nazov alba.....poje*te ma, som slavny....nemyslis ze to mohol mysliet aj ironicky???? on aspon zo seba nerobi taku vedu jak ostatne ´´celebrity´´ a pritom vsetci vedia ze ma naviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Slnecna sustava - dobra picovina, ja by som to spravil inac Jupiter by mal byt za Neptunom a nie pred nim , ale komu to tak vyhovuje tak dobre.
ok nie vsetko ale ma vela dobrych veci
cO TA KURVA DOTOHO TAK HO NEPOCUVAJ A SANESER DO DRUHYCH CO HO POCUVAJU ä.SI NORMALNY?