Zdar, zháňam zopár ľudí na spoločné túlanie sa prírodou a urbanizáciou Čiernoruska, špecializujem sa na odstrelovačskú pozíciu, ale nijako konflikty v DayZ nevyhľadávam, ozvite sa kto má záujem!
@lepka Nedalo mi to, keď som si teraz prečítal odborný článok v jednom vojenskom historickom magazíne a tvoj výklad je nesprávny. Ostrelovať niekoho môže delostrelec, ale sniper bude vždy odstrelovať.
@dungo99
ja som si zase prečítal jazykovedné fóra kde uvádzajú, že obe sú správne ale ostreľovač ako v slovenských tak aj v českých prevláda hoc obe sú správne a možno ich použiť
samozrejme, že aj ostreľovač môže ostreľovať, nemusí nutne odstreliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Dokážeš sa orientovať podľa záchytných bodov a nepotrebuješ mapu?
Nerobí ti problém KOS?
Ak sa ti chce addni si ma na steame(pošlem ts), mám skupinku ľudí, ale hrávame už len tak po 2-3 naraz, kvôli povinnostiam
hodín nahraných 195
mapu používam aj s kompasom ale orientujem sa vynikajúco
KOS by mi nemal robiť problém
ja som si zase prečítal jazykovedné fóra kde uvádzajú, že obe sú správne ale ostreľovač ako v slovenských tak aj v českých prevláda hoc obe sú správne a možno ich použiť
samozrejme, že aj ostreľovač môže ostreľovať, nemusí nutne odstreliť