súhlas s @mumford a na ZŠ nám raz učiteľka povedala že : "keď prší tak sa dajú robiť len dve veci a ja karty nehrám" vtedy som to ešte nechápala.. ale včul to už aspoň chápem..
Záleží na tom, v akej som nálade. Niekedy ho počúvam, niekedy ho sledujem a niekedy si idem vytrhať vlasy, keď si kvôli nemu nemôžem obliecť to čo chcem!
NO sto pro idem von nie .. ale nie ak leje tak deme do klubu a sme dnu schovaný ... ak je daka riadna burka som doma na nete, telka..... Ak je vipnutý prud poZeram sa do oknaaaa, abo počuvam Mp3
@bzzz Prosím ťa,povedz mi jeden jediný dôvod,prečo by som sa nad tým mal zamýšlať? Prečo si myslíš že ma neakým spôsobom zaujíma čo si neaky kokoti o mne myslia?
Ako môže byť vlastne niekto taky ubohy ako vy? Dopiči
A vravel som,nereagujte na mňa,kludne si tu o mne naďalej diskutujte keď nič iné nemáte na práci
@fxx ty aj rozmyšlaš čo pišeš?? aj tak šecci vidia a vedia že kokot si tu ty, ale ty vytiahneš tvoje otrepané trápne nadávky, ktoré asi ani nevieš čo znamenajú, lebo sú teraz tak odveci, že ja sa akurat možem zasmiať a nie uraziť, lebouráža trefná nadávka a nie to, že každy kto s tebou nesuhlasi je "najÚbohejší kokot na svete", už prestávam chápať slovu "úbohý" normálne, lebo nechápem čo tu vobec robí....
a ty ešte volakomu povieš, že ako može byť taky kokot v 19 rokoch, no z tvojich úst mi to znie velmi paradoxne...kukni na seba, myslíšš že ta tu ani trošku chtiac nechctiac neslledujem?
čo by si bez birdzu robil? umrel by si, každeho koho poznaš pomaly, je len z birdzu, ešte aj na facebooku vtieraš každej babe čo si tu našiel, ale ak ta to teší.....ja mam pritom len dobry pocit, že mam aj realnych kamaratov, a nie len virtualny svet okolo birdzu a ludí z neho, ktory su aj tak vzdialeny desiatky, a stovky kilometrov.....na tvojom mieste by som sa radšej obesil , ale raz na to prídeš.......ja ti to vnucovať nebudem, ale je to tak
toto by som ti nikdy nepísal, nerád nadavam ludom, ale ked uz ty nam nadavaš bezdôvodne a trápne, a odveci, prečo nemožem napisat aspom pravdu....
@fxx ci cool. ale trošku rozumu by nezaškodilo. Ako 18 ročný si už dospelý a mohol by si vedieť že je detinské hrať sa s niekým o to, kto koho viac urazí.
teraz aj mne vynadáš za to že som povedal niečo proti tebe ?
@depropex Mna to proste bavi , s inym nie ale s nim je to super , on sa nemoze hadat lebo nato by musel pouzit argumenty a on sa vie len pytat ci si nejaka nova pica , a ked si uvedomi ze nema argumenty tak povie ze nepotrebuje a da sto rofl smajlov kazdopadne srat nato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ale keby že prší a nikam sa ti nechce ísť tak čo robíš..
Spíš,kukáš telku, si na počitači atď..
@malapohroma TY SI TES VTIPNA
JEBNUTI OBI DVAJA
A NAUC SA GRAMATIKU JEBKO
Ďakujem Bohu že nie som taký ubohý ako vy
a @28 má pravdu
Trapaaaas
Skôr vonku
Milujem dážd.
@fxx ty si taky trapny vtom svojom presvedceni , to chce nejaky obrazok ako velmi si trapny , vydrz
O čo ti ide ty decko?
Bože,takých ako ty už bolo.... A zatial si každý dokázal iba vlastnú ubohosť,čo si ty už davno dokazal
Ty si normálne že sprostý,alebo ako to povedať,proste maximalne ubohy
19rokov a taký kokot,veruže by som sa strašne hanbil
A premňazamňa si tu píš čo chceš,ale prosím nedávaj ani nadalej zavinač pred moj nick,nechcem to na hlavnej vidieť,vobec na to nezaujíma Ahoj
Ako môže byť vlastne niekto taky ubohy ako vy? Dopiči
A vravel som,nereagujte na mňa,kludne si tu o mne naďalej diskutujte keď nič iné nemáte na práci
Majte sa
a ty ešte volakomu povieš, že ako može byť taky kokot v 19 rokoch, no z tvojich úst mi to znie velmi paradoxne...kukni na seba, myslíšš že ta tu ani trošku chtiac nechctiac neslledujem?
čo by si bez birdzu robil? umrel by si, každeho koho poznaš pomaly, je len z birdzu, ešte aj na facebooku vtieraš každej babe čo si tu našiel, ale ak ta to teší.....ja mam pritom len dobry pocit, že mam aj realnych kamaratov, a nie len virtualny svet okolo birdzu a ludí z neho, ktory su aj tak vzdialeny desiatky, a stovky kilometrov.....na tvojom mieste by som sa radšej obesil , ale raz na to prídeš.......ja ti to vnucovať nebudem, ale je to tak
toto by som ti nikdy nepísal, nerád nadavam ludom, ale ked uz ty nam nadavaš bezdôvodne a trápne, a odveci, prečo nemožem napisat aspom pravdu....
teraz aj mne vynadáš za to že som povedal niečo proti tebe ?
každopádne asi ostal v hanbe a to by aj mal. ja som si myslel o ňom že je trochu solídnejší ale asi som sa zmýlil
@depropex ty duplom,dokola meleš že o tom istom a aj tak to robíš
Ja len nechápem ako može niekomo záležať na tom čo tu je
Vaša vec
absolutne nič o mne nevieš,tak si trápne vymyšlaš,a píšeš bludy,no keď ťa to baví....nech
čo ty o mne vlastne vieš?
áno riešim to často ale keby bolo trošku rozumu tak by som nemal ani čo riešiť. ale dobre, ty máš pravdu, pokochaj sa