Pawlo- pocitac sa boji burky? divne moj ma sice meno ale neboji sa burky...teda aspon to nedava na javo a pritom s nim vacsinou sedim pri otvorenom okne
ked je taka krsna burka a ja sa mozem na nu z domu pekne pozerat tak to milujem alebo sa prechadzat v teplom dazdi...burky maju nieco v sebe....a v dazdi nieje vidiet slzy...!
Pawlo- no tak tu mam edka (neviem preco sa tak vola) a potom notebook Dereka (podla sexy doktora z chirurgov mamka vymyslela meno povodne mal byt haward
Dobrotka4- ja vnimam to ticho, len zvuk dopadajucich kvapiek. zboznujem t a ked ides dazdom nikto ta neotravuje niekto si ta nevsima lebo sa vsetci ponahlaju aby nezmokli a ty si mozes ist pomaly v tichu a uzivat si klud
Milujem blesky! To silné svetlo, žiara, ktorá sa znenazdajky zjaví na oblohe, a križuje ju z jednej strany na druhú, je jedným z najkrajších úkazov, aká príroda dokáže vytvoriť.
Milujem hrmenie! Dva mraky, ktoré sú vlastne iba zhlukom pár, sa zrazia a vytvoria ohromujúci zvuk. Zvuk, pri ktorom si musím uvedomiť, aká som v tomto svete malá.
Milujem dažďové kvapky! Ich klopkanie ma upokojuje rovnako, ako ma upokojuje dych milovanej osoby. Tisíce, dokonca milióny dažďových kvapiek dopadajú na zem, stromy, domy, na ľudské tváre i na tú moju. Zmývajú z nich nepokoj a všetko zlé.
Minulé leto, v jeden horúci deň, bolo riadne dusno, spustil sa dážď... Ja a moje kamošky sme sa skryli pod strechu... A ako sme tam sedeli tak potichu, pričom ja som sa nenormálne nudila... vybehla som von a začala som behať po daždi ako lama... Bolo to úplne super... Ešte aj kamoška ma odfotila, ako stojím uprostred cesty, tvár mám vystavenú dažďu, hlavu zaklonenú dozadu, vlasy mi padaju na chrbát a usmievam sa... No, jeden z tých príjemných dní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Hasky- ja praveze rada chodim po dazdi, vsetci skloneni a utekaju domov a ja s hlavou k oblakom pomalinky si vykracujem
Milujem blesky! To silné svetlo, žiara, ktorá sa znenazdajky zjaví na oblohe, a križuje ju z jednej strany na druhú, je jedným z najkrajších úkazov, aká príroda dokáže vytvoriť.
Milujem hrmenie! Dva mraky, ktoré sú vlastne iba zhlukom pár, sa zrazia a vytvoria ohromujúci zvuk. Zvuk, pri ktorom si musím uvedomiť, aká som v tomto svete malá.
Milujem dažďové kvapky! Ich klopkanie ma upokojuje rovnako, ako ma upokojuje dych milovanej osoby. Tisíce, dokonca milióny dažďových kvapiek dopadajú na zem, stromy, domy, na ľudské tváre i na tú moju. Zmývajú z nich nepokoj a všetko zlé.
Horox- zla sprava? liecit to nejde
a milujem, keď idem v buse, počúvam niečo smutné a pred očami sa "mi míňa upršaná krajina"
Určite sa mi príjemnejšie ráno vstáva do daždivého rána, ako keď vstávam v lete a už je 35 stupňov.