@Monccaa "neobliekali do lacnych triciek a nohavic ale kupili nieco kvalitnejsie" nema za co, chapes nema penaaaaze! "posilnovat nech nevyzaret ako trtkovia?" na mne nema co posilnit som kost a koza!
A niežeby to bolo potrebné, ale občas by sa hodilo aj troška make-upu alebo taká malililinká plastika, predsa chcete vyzerať ako chalani a nie ako opice, však?
vies preco, draha monca, to nerobime? lebo sa bojime, ze potom nam nedaju pokoj take nymfy ako ty
radsej sa venujeme rozvoju vnutra osobnosti a narazime si potom nejake sympaticke, mudre a vtipne dievca ako starat sa prilis o vyzor a skoncit s dakou fuňou
"...neobliekali do lacnych triciek a nohavic ale kupili nieco kvalitnejsie......"dovol mi otazku, co je podla teba kvalitnejsie-ako to tricko alebo tenisky s napisom DG, alebo rapperske veci - jedno ti povem dievcatko, v podstate tu na slovensku mame jednu velku dedinu, kde si kazdy mysli, aky je originalny, a ako sa stylovo oblieka, a pritom pokazde, ked sa sem vratim a porovnavam to s usa, kanadou alebo braziliou, tak bohuzial konstatujem, ze ste tak originalny, az ste vsetci rovnaki....
obliekam sa do toho, v com sa citim dobre-aj ked to su jedny vysuchane rozstrapane ginsy a vyprate tricko, a niekolkodnove strnisko na ksichte-nepotrebujem na seba pritahovat pozornost ako ti zakomplexovani "akoze" metrosexuali, co si furt myslia ze nie su dostatocne stredobodom...
a ze sa to tebe a dalsim fiflenam tvojej ráže nelubi, na to ti odpoviem jedine - polib si...
ofg už som tu videla veľakrát jeblé fórum, ale na teba cicka nikto nemá...najviac som sa posmiala na tvojej vete, že "aspon ja som si to tak vsimla za cely moj zivot." ...a máš 18? a chceš buzerovať ľudí ako sa obliekajú? šak ty ešte ani nemôžeš mať poriadne vlastný názor na život, ja sa ešte hľadám, hľadajú sa niekedy aj 30roční týpci a nie ty zasranča 18ročné (a to niežeby som teraz hádzala o rok mladších ľudí odo mňa do frasa, ale proste tvoj prístup priblblý)
...ved ani nezaraba, jak si potom moze kupit co chce....musi prist za rodicmi a vyzobrat 5 evro na super-kuulove-uplne-ze-spica tenisky ...falsovane "najky" ... u cinana hahaha
@314r Viem, ale stále tvrdím že kvôli niekoľkým takýmto slepiciam (v kútiku duše stále naivne verím že si táto osoba len robí srandu) nie sú všetky dievčatá takéto.
Ja tiež kvôli niekoľkým magorom čo mlátia svoje manželky a deti, podvádzajú a podobne netvrdím že všetci chalani sú svine.
@galinka súhlas... ale pochopiteľne sú aj výnimky, lenže tie sú väčšinou toho názoru, že všetci chlapi sú rovnaké svine a tak ďalej... nikto tu už nikomu neverí a potom to tu tak aj vyzerá
@0 bysi sa čudovala kolkým ženám pripadaju sexi špinavý chlapi
Piearcing no mam ťa v piči lacné trička hmm ... aj lacné trička vyzeraju dobre nemusím mam adidas a picoviny kupim nečo zo 7days a idem ne
Osobne ja posilujem ALe už aj to posilovanie je o peniazoch Respektive ked je niekdo tenký ako kost a koža ako bolo hore spominane nakupi si nejaku vyživu (nemyslím steroidy) a nabere ja som natural takže iba zo stravy Agelujem s vlasy iba občas
Práveže ja neznášam tých najcoolovejšie oblečených,namachrovaných vygélovaných týpkov,čo majú kôli týmto vlastnostiam aj poriadne veľké sebavedomie
Lepšie je,ked je chalan oblečený v oblečený z číňaku,nemá žiadne nechutné piercingy,čo sa mu zapália v hube čo nevyzerá jak svalovec Rambo..Hlavne že je milý a fajn,zatiaľ čo tí Egomaniaci si vážia akurát tak seba ..
A čo sa týka vlasov,mimochodom moja slabosť,je jedno aké sú,ved každému pristane niečo iné a ked ma niekto hrozné vlasy,tým že si na ne nakydá kilo a viac gélu tomu fakt nepomôže!!
ty mas fajne riedko v hlave mila pani zakladatelka tejto diskusie...znackove alebo drahe oblecenie robi osobnost?? a ako vies ze ty si IN alebo COOL ze mas origos vlasy aj oblecenie??? ja len tolko..len dufam ze v tejto dobre ziju aj normalne dievcata / ludia / a takych ako ty je pomenej..
Jasne taky sa k tebe presne hodí taky diskotekový typ, oblečie sa pekne, navonia všetko, hrá sa na granda, ale cez tyžden chodi v monterkach cely umastený a cez víkend mu ide iba o jednu vec - o to isté čo tebe.
No dobre kalich trpezlivosti sa prelial tak budem trošku tvrdší.....to je tvoj názor, a názor kurvy si máme brať k srdcu? A že smutná dievča chce stretnuť krásnych chlapcov tak toto ma dostalo fakt...a že posilnovať hh to normálne ti treba volakeho metrosexuála, spolu budete chodiť na manikúri date si pleťové masky a budete spokojný.....ešte že si fake lebo niečo tak dementné snad asi nemôže existovať na tomto svete.
@monccaa boha teraz si asi vycerpam vsetky nadavky. pici tak toto je co za bordel kurwa ako od dnes vsetci chalani piercing, rychlo do posilky a minut setky penaze na znackove oblecenie len kvoli tomu aby sme sa pacili nejakej pridrbanej krave. pici po nicom inom netuzim ako sa pacit sprostym dievcatam ako si ty ze? PICI tak toto ma nasralo riadne
každým dňom príde vždy anketa ktorá prekoná hlúposťou tú predošlú, ale túto neprekoná už asi nič, a po druhé : ty si dobre prijebana holka, niekto nikto nemôže za to ako vyzerá, dobre, oblečenie a účes robí svoje ale žiadne zázraky, a podla tooho že ty tu nemáš žiadne fotky, čo u mňa znamená že sa hanbíš čo znamená že si škaredá a sprostá kurva !
správny chlap má mať pivný sval! proste želvičku. a musí na ňom byť vidieť, že je chlap a nie ženoid. fuj gél, fitness a obtiahnuté tričká. nech žijú želvičky a charizma!
To,čo napísala tá holka nemyslela až tak ako ste to zobrali,ale by ste neverili čo to robí v očiach dievčaťa.Môže byť neviem aký v pohode,srandovný, ale ak má mastné vlasy,cítiť zneho pot,má špinavé za dlhými nechtami, na nohavicoch má mastný fľak z rezňa čo jedol..tak koniec v očiach holky.fakt....to je už jedno či má značkové oblečenie abo nie alebo či je svalnatý, ale hygiena je to čo spraví prvý dojem a prvý dojem je najdôležitejší.
@skaza111 To čo sem dávaš je absolútne od veci, to je o hygiene a ona písala trošku o inom. Šak sme ludia nie tak sa umývame a staráme trošku o seba, ale nechodíme jak manekíni podla najnošej mody ako určujú média. A rezne mám rád a bradu mám jak drevorubač !!
nemyslela si,že nie všetci sú z dobre zaobstaraných rodín? značkové ooblečenie niečo stojí a kvalitná posilka tiež..
@37 to vravíš ty,áno hygiena je dôležitá no ona vravela len o výzore,o drahých handrách, a pod a nie o chalanovi,kt. sa nestará o svoju hygienu a v tom je rozdiel.. ešte mohla kludne pridať,že sú lakomý a nechcú zaplatiť ani kávu alebo čo a iné.. jednoducho ich opísala ako svine zato,že jej sa nelúbia
@skaza111 nie to si tak ona asi nemysli to si pisala ty hento je obycajna stetka ktora ma na sebe urcite kilo mejkapu nosi minisukne ze jej vidno celu rit chodi na 10cm podpatkoch a v hlave to ma totalne vybielene a mozno ze je aj BLON smiley:
@wampirekiss ... ako to je jedno aj keby mala 40, tak je rozumovo na úrovni 10ročného smarkatého decka
@314r ...za 5eur si ona isto ani jednu ponožku nekúpi...veď to je čo...najmenšia papierová bankovka? ofg, to kde sme
a ešte ty..@0 - moncaaa ci jaky fras... chcem ti len popriať všetko fajn do života, dúfam, že si nájdeš chlapa, ktorý zmýšľa podobne ako ty snáď konečne zistíš, jaká si bola blbá...keď ti potom vôbec dôjde, že nie si ani priateľka, že nie si ani láska, že si preňho len prívesok, ktorý sa dá vláčiť medzi ľudí aby sa každému pozdával..a ver, že sa každému pozdávať nebudeš ani tak, ani ten tvoj prívesok, lebo každý je iný, každému sa páči iné...nie každému idú piercingy, nie každý má postavu na to aby sa vymakal... ja už fakt neviem, čo napísať, lebo každý ti píše presne to isté, len posledné, že som nikdy nečakala, že prečítam takú ******** z "úst" ženskej...jak žena sa za teba hanbím
@aroga ja zasnem ako sa mozes tak nastvat kvoli nejakej imaginarnej osobe. Vsimni si, ze nema ani poriadny profil Je viac nez iste, ze toto forum, ci diskusiu zalozilo nejake decko (alebo aj nejaky chlap), ktory teraz sa na vas smeje (hoci neviem co je na tom smiesne) ako vas nastval a pod. Ach jaj. Tusim ze na Birdzi sa tomu nadava "Fake"
@aroga nemyslis, ze je to trosku naivne mysliet si, ze sa niekto z toho, ze tu budes vypisovat ako nesuhlasis pouci? Mna len neprestane udivovat, ako den co den, Birdzaci tymto "prostoduchým userom", ktorí nemajú takú veľkú kapacitú mozgu, aby vymysleli niečo originálne uveria a zbytocne sa len stvu. Nebyť toho, že si tu zareagovala, tak túto anketu odignorujem. Len ma udivilo, ze sa nad takym niecim pozastavujes.
@idea- čuj Vierka, už ma nasieraš to niet ankety, alebo fotky ktorú keď okomentujem tak ma nesfúkneš...šak to je môj názor a dobre vieš, že ja sa rada hádam..aspoň na takýchto fórach sa dá vydrbať zlosť aj za drísty, tak čom ne
Ási umrem ...idem použiť svoje druhé vulgárne slovo na tomto kúlovom serveri, Píčo sprostá ...celý svet sa premení na diskofilných metrosexuálov, aby si nám tu toľko netrpela
dievcina by si mala dat piercing cez obe gamby a rovno si k nim pripichnut aj prsty...potom nebude koniny vypisovat a ani rozpravat...
aby som nemal strnisko musel by som sa oholit minimalne dva krat do dna...samozrejme ze ak idem na spolocensku akciu (nie nejaku dementnu diskoparty ale ples alebo divadlo a podobne) som upraveny...samozrejme ide len o ucesanie sa a spolocenske oblecenie hygiena a podobne...
ak idem do mesta tak nosim volne a pohodlne oblecenie ci uz s rifle kratasy alebo kapsace a nejake tricko...znackove na mne najdes asi naozaj len topanky (aj to znacky ktore su funkcne a nie len aby drazdili kurvicky ako ty) a hodinky ...
ak idem do roboty a viem ze cely den stravim v novostavbe alebo byte kde sa zadrbem od sadry a od prachu tak idem kludne v monterkach a je mi jedno ako ma vnimaju iny...ja sa vnimam ako pracujuceho cloveka
a ak idem do prirody tak mam na sebe maskace...cize zase funkcne oblecenie
...pre kurvy ako zakladatelka tejto temy sa ja nepotrebujem menit...je tak nizko ze to snad ani nie je mozne...
@james144 - a tá veta ma stále každý deň irituje keď vedľa nech prechádzam - pretože nemá byť kašlem na nich ale kašlem na ne - keďže sa jedná o dievčatá!!! wrrr!!!! Ale Santiagovi sa to odpúšťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Vies kazdy nemoze vyzerat ja Brad Pitt
Umri na rakovinu konečníka.
Že sa potom čudujem keď sa ma niekto snaží presvedčiť že všetkým dievčatám ide len o výzor prípadne peniaze
ja posilujem, cesak sa mi nechce aj pri mojich dlhych vlasoch (asi mesiac som sa necesal) pierc nechcem
radsej sa venujeme rozvoju vnutra osobnosti a narazime si potom nejake sympaticke, mudre a vtipne dievca ako starat sa prilis o vyzor a skoncit s dakou fuňou
obliekam sa do toho, v com sa citim dobre-aj ked to su jedny vysuchane rozstrapane ginsy a vyprate tricko, a niekolkodnove strnisko na ksichte-nepotrebujem na seba pritahovat pozornost ako ti zakomplexovani "akoze" metrosexuali, co si furt myslia ze nie su dostatocne stredobodom...
a ze sa to tebe a dalsim fiflenam tvojej ráže nelubi, na to ti odpoviem jedine - polib si...
...ved ani nezaraba, jak si potom moze kupit co chce....musi prist za rodicmi a vyzobrat 5 evro na super-kuulove-uplne-ze-spica tenisky ...falsovane "najky" ... u cinana hahaha
Ja tiež kvôli niekoľkým magorom čo mlátia svoje manželky a deti, podvádzajú a podobne netvrdím že všetci chalani sú svine.
Takže stále si stojím za tým, čo som napísala...
Piearcing no mam ťa v piči lacné trička hmm ... aj lacné trička vyzeraju dobre nemusím mam adidas a picoviny kupim nečo zo 7days a idem ne
Osobne ja posilujem ALe už aj to posilovanie je o peniazoch Respektive ked je niekdo tenký ako kost a koža ako bolo hore spominane nakupi si nejaku vyživu (nemyslím steroidy) a nabere ja som natural takže iba zo stravy Agelujem s vlasy iba občas
A ty si piča
Práveže ja neznášam tých najcoolovejšie oblečených,namachrovaných vygélovaných týpkov,čo majú kôli týmto vlastnostiam aj poriadne veľké sebavedomie
Lepšie je,ked je chalan oblečený v oblečený z číňaku,nemá žiadne nechutné piercingy,čo sa mu zapália v hube čo nevyzerá jak svalovec Rambo..Hlavne že je milý a fajn,zatiaľ čo tí Egomaniaci si vážia akurát tak seba ..
A čo sa týka vlasov,mimochodom moja slabosť,je jedno aké sú,ved každému pristane niečo iné a ked ma niekto hrozné vlasy,tým že si na ne nakydá kilo a viac gélu tomu fakt nepomôže!!
Ale tak no,nejdem sa rozčuľovať
Tak to som teda poriadky kokot podľa teba
no_stress
>akokeby nedbala o vyzor!
akokeby? ee! nedbam. naco aj. vyzor je k nicomu...
>slabo sa cesete
slabo? vobec!
>hnusne obliekate....
obliekam sa tak, ako sa paci MNE, nie nejakemu divnemu provokujucemu cosi xD
>co keby ste sa viac cesali
strata casu
>trosku nagelovali
fuj, chudak moje vlasky
>dali si piercing
daj si ty
>neobliekali do lacnych triciek a nohavic ale kupili nieco kvalitnejsie
cista bavlna. co je kvalitnejsie? co odporucas? XD
>co keby ste zacali posilnovat nech nevyzaret ako trtkovia??
mozem ... xD
ROFL xD ROFL xD ROFL xD ROFL
@37 to vravíš ty,áno hygiena je dôležitá no ona vravela len o výzore,o drahých handrách, a pod a nie o chalanovi,kt. sa nestará o svoju hygienu a v tom je rozdiel.. ešte mohla kludne pridať,že sú lakomý a nechcú zaplatiť ani kávu alebo čo a iné.. jednoducho ich opísala ako svine zato,že jej sa nelúbia
@krutafunebracka presne tak tak
2. posilňujem
3. obliekam sa normálne
4. skap
@314r ...za 5eur si ona isto ani jednu ponožku nekúpi...veď to je čo...najmenšia papierová bankovka? ofg, to kde sme
a ešte ty..@0 - moncaaa ci jaky fras... chcem ti len popriať všetko fajn do života, dúfam, že si nájdeš chlapa, ktorý zmýšľa podobne ako ty snáď konečne zistíš, jaká si bola blbá...keď ti potom vôbec dôjde, že nie si ani priateľka, že nie si ani láska, že si preňho len prívesok, ktorý sa dá vláčiť medzi ľudí aby sa každému pozdával..a ver, že sa každému pozdávať nebudeš ani tak, ani ten tvoj prívesok, lebo každý je iný, každému sa páči iné...nie každému idú piercingy, nie každý má postavu na to aby sa vymakal... ja už fakt neviem, čo napísať, lebo každý ti píše presne to isté, len posledné, že som nikdy nečakala, že prečítam takú ******** z "úst" ženskej...jak žena sa za teba hanbím
Ási umrem ...idem použiť svoje druhé vulgárne slovo na tomto kúlovom serveri, Píčo sprostá ...celý svet sa premení na diskofilných metrosexuálov, aby si nám tu toľko netrpela
aby som nemal strnisko musel by som sa oholit minimalne dva krat do dna...samozrejme ze ak idem na spolocensku akciu (nie nejaku dementnu diskoparty ale ples alebo divadlo a podobne) som upraveny...samozrejme ide len o ucesanie sa a spolocenske oblecenie hygiena a podobne...
ak idem do mesta tak nosim volne a pohodlne oblecenie ci uz s rifle kratasy alebo kapsace a nejake tricko...znackove na mne najdes asi naozaj len topanky (aj to znacky ktore su funkcne a nie len aby drazdili kurvicky ako ty) a hodinky ...
ak idem do roboty a viem ze cely den stravim v novostavbe alebo byte kde sa zadrbem od sadry a od prachu tak idem kludne v monterkach a je mi jedno ako ma vnimaju iny...ja sa vnimam ako pracujuceho cloveka
a ak idem do prirody tak mam na sebe maskace...cize zase funkcne oblecenie
...pre kurvy ako zakladatelka tejto temy sa ja nepotrebujem menit...je tak nizko ze to snad ani nie je mozne...
Baby chcu BMW kašlem na nich mam BMX
takže nemôžme byť všetci takýto: