To je uz vazne chore ked 14 a 15_rocne dievcata pisu len o sexe,o tom ako dostat svojho priatela do postele ,ako dosiahnut orgazmus . Kde to zijeme ,ved ony este ani nevedia ,co chcu . Ved to budu este lutovat , anieste nevedia co je to zivot .
No a? ja im to prajem nech sa prejbu k smerti. Vla z nich to ani nespravy. lebo kby chcelo tak by si nepytalo rady ako to spravia a spravia to. robia to najme pre to, lebo ich kamaradky to uz "robili" a oni to musia naozaj. Ale tie kamaratky to nerobili len sa na to hrali. je to bsetko o ldoch. pokial niekto ma aj zotpovednost za svoje ciny tak budis. A za vsetko moze spolocenstvo kde zijeme
mno moja kamaratka jebala v 13-tich, chudera, ale tak co, je to jej zivot... tak ako zacala aj pokracuje... a zacinam sa bat ze moja 11 rocna segra za mno tak za rok dva dojde ze je tehotna...
vsetko je to len o detskej jebnutosti, lebo ked jedna povie ze uz v 14tich s nejakym chrapala, tak vsetky jej kamaratky musia hned na druhy den nejakecho chudaka pretiahnut...
je to pravda, dnesne decka sa lahko nechaju ovplyvnit okolim, a to nie len v sexe. ked vides na ulicu, vidis fajcit 13 baby, ktore su oblecene ako dake kurvy a osobne poznam jednu taku ktora to robila uz v 11. som zvedavy, co take decka budu robit v 25-30. snupat koks a jebat s kym pride?
Napriklad ja ked idem niekam vonku s priatelom tak sa normalne citim stara . ja neviem co robia ich rodicia,moji by ma asi rozniesli v zuboch ,keby som toto robila v ich veku .a musim povedat , ze som za to vdacna, ze ma takto vychovali
nech si kazdy robi co chce nech si deti uziju zakat su mlade...ja s tym nic nemam..za pripadne nehody nerucim...a treba s tym pocitat... ja kocik vozit nebudem...
ja si myslim, ze dnesnee decka su cim dalej tym jebnutejsie.. a nece sa mi nad tym rozculovat.. poznam takych dost... aa potom.. neboj sa mat deti niekedy..
To je normálne. Chybou je len to, že vďaka presvätej katolíckej cirkvi nedostávajú riadnu sexuálnu výchovu (doma ani v škole) a výsledky sú potom desivé...
no tak kvoli tomuto sa aj ja budem báť mať dieťa...aj ked veľa záleží aj na tom ako ich rodičia vychovajú ,ae poznám vela takých "detí" čo sú z dobrých rodín a rodičia sa o nich starajú aj šecko a hentak skončia...proste sa hrajú na velkých gengstrov a nefím čo...a nie je to tak len so sexom ae aj tým fajčením a pitím...ae šak čo oni si to neuvedomujú,že je to trápne pretože pre nich je to "Cool"...sú "uplný dospeláci" a pod...ae šak oni si skazia život nie my tak hlavy hore škoda rješiť aj tak s tým my normálny nič neurobíme
ja som normalne rada, ze 14-15 som mala pred dvoma rokmi a teraz som velka a rozumna a nemusim ich mat v tejto dobe lebo mam pocit ze sa to neuveritelne rychlo zmenilo. ale mozno som to ani nejak nevnimala, lebo som mala dobre okolie
mno ako je to kazdeho vec...onni sa dojeb& ked budu tehotne..a xalani sa dojeb& ked si to baba neha..bo to bude ix...ale neni to len teras....ak kukavate obacas viasat explorer o 22 00 byva tam o tyxto veciax...a us aj v 50-70 rokox minuleho storocia prixadzali dokonca aj 13 rocne o panenstvo...a 35% so starsimi
aboslutne nevedia pochopit ze o nic neprichadzaju teda nepridu.. sakra ze ked raz na to pride v neskorsom veku tak si to este uziju ze sa nemusia ponahlat... ze maju casu dost..
mám spolužiakov čo sú od rodičov čo im kúpia skoro všetko čo chcú a sú rozmaznaný a o čo im ide s babou? prevažne ju len chcú dostať do postele, môžem poveať že je to veľká kravina, na čo je to dobré? ja som mal jeden krátky vzťah so staršou babou (o 4,5 roka!!!) a na čo to bolo? na hovno radšej som si mal počkať ako sa zbytočne trepať tam kde som ešte ísť nemusel aby to bolo ozaj o tom že mám niekoho rád, aj preto chcem povedať deti äaj ja som ešte dieťa) neponáhlajte sa zbutočne to nieje o tom že cool je ten kto už jebal to je o tom že si radšej bu´d istý a počkaj si
Joelina: Tiez mi to prislo divne ked som sa nad tym zamyslel, ze v pred par rokmi boli dospelí tí starší a tak a teraz sú "dospelí" o 3,4 (5,6 roky mladší odomňa
chyba je v rodine!! a v tom ze vsetko je na webe. MY sme trake moznosti nemali a radsej sme nahanali loptu po trave. Sak dnes ani poriadne nevidite decka v takom veku zeby behali po vonku. Maximalne sa schovavaju za kotolnami a hulia. A v piatok vecer ich je plne mesto. Sak by som dal na sud ich rodicov!!!! A ja sa potom v bare citim ako starec.
Anny19872 máš pravdu..aj mňa to sere..aj ked mam tiež len 15...a som na chalanov....a strašne sa mi tie reči o sexe nepáčia...kam sa len furt ponáhlajú? nechápem...teraz sa nájdu aj dokonca okolo 12 rocne baby co furt len o sexe...sak minule písalo 12 ročné dievča do Brava, že ako má chalanovy vyfajcit...kks
KED JA MOZEM K TOMU NIECO POVEDAT KED JEBU V MLADOM VEKU SU PORIADNE TRUBY ALE KED HULIA SU AJ TEDY TRUBI ALE NI AZ TAKE JA TRAVU DOBRE POZNAM A NIEJE TO GROGA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja im to neprajem ale ked su sproste tak co uz s takými mno
tak jej treba
aboslutne nevedia pochopit ze o nic neprichadzaju teda nepridu.. sakra ze ked raz na to pride v neskorsom veku tak si to este uziju ze sa nemusia ponahlat... ze maju casu dost..
ale ked si niekto neda povedat tak si neda...
nech nesu aj nasledky...
Takze mne uz take casy davno presli. Len som podotkol, ze kde boli ked som mal ja 15 rokov, a bol som stastne nezadany
a k teme: hej je to chore,ale ty s tym nic nespravis a ani svet nespasis takze,nerob si vrasky a kasli na to