Prosim pomôžte mi, u nas teda u mojej mamy je na prazdninach jej vnuk a môj synovec. To by bolo všetko dobre ale špatne je na tom to že ku nam chdia za nim decka od susedov a nieje to len jedno deco ale 3kusy vačšinou sa hravajú na dvore ale dnes sa hrali
normálne. nevieš sa hrať s deckami alebo čo? si spomeň, čo ťa bavilo a prečo ťa to bavilo a skús ich zaujať. možno prestanú vrieskať. vymysli pre ne čokoľvek, v čom sa ani nemusíš zapájať, oni sa budú šťastne baviť.
proste mysli na seba ako na malé decko a tak sa k nim správaj. musíš sa "znížiť" na ich úroveň, no zároveň im ukázať, že máš mať u nich autoritu.
to som sa pobavil u niekotrý ja autoritu ani nevzbudzujem bo sa ani vôbec nezdravime ked pridu ale to je len u jedneho teda ja ho volam že Emil in Lonenber taký malý zasran školacky toho by som bol schopný občas chytit pod krk ten vie vitačať
povec mu že podpostelou ti spáva tarantula , alebo mne čo hovoril bratranec ked som mal 6 rokov a on 16 že povie susedke(taka stara babka skareda) nech mi ukaže bobra a že smrdí ten bobor a vselijake privlastky tomu dával ..
pusti nejaky true norwegian black metal na plne pecky, a ked sa nezoseru od strachu, tak budu utekat het od toho ale nevylucujem ani obidva tieto 2 reakcie naraz
v pripade, ze metal nemas rad, zapchaj si usi. staci, ked budu von aby si ich mohol vymknut
@grietusha Zlatá brána a kolo-kolo mlynské dnes už neletia. (Inač to je smutné, že dnes sa namiesto toho decká hrajú na nejakých zasraných pokémonov a naruta.)
@imrobn@8 Keď urobíš, čo ti radí @6 , zmiešané s tým, čo som napísala @15 , chytíš ich pod krk a zavrieš do trúby, tak určite už budeš.
@krutafunebracka neviem ako ty, ale ja som sa ako malé decko na zlatú bránu ani kolo kolo mlynské nehrala pre decká sa dá vymyslieť kadečo, budú sa z toho tešiť... aj keď sú to tie tzv. "moderné deti". hádam viem, máme ich v rodine asi 7 a nemám problém ich mať pri sebe aj všetky naraz a baviť sa s nimi.
@14 hej, to nie je zlý nápad... ale aj fajn death m. by pomohol aspoň mne pomáha na hoperských susedov, keď si dačo pustia tak, že to až ja počujem.. pustím ja a do 5 min. sú ticho a to mnajú viac, než dákych 6 rokov
no keď som ja raz bola u sesterky a po opici nás zobudili susedove detiská, škriekajúce na celú ulicu, vypiekli sme jednu pesničku od jednej dosť tvrdej kapely (Mastodon) a bol pokoj... keď pesnička skončila, vonku sa ozvalo "mááámíííí..." a plač. čiže ako @14 fakt to zaberá
@imrobn zabit??? sak to su zombici ja mam 3 malych surodencov do 5 rokov to co ja zazivam kazdy den je peklo....ale raz dva krat v priebehu 10 minut im daj po papuli a zachvilu to skrotne a susedy si prestanu svoje det k vam pustat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
súhlasím
proste mysli na seba ako na malé decko a tak sa k nim správaj. musíš sa "znížiť" na ich úroveň, no zároveň im ukázať, že máš mať u nich autoritu.
@grietusha má pravdu..Ak to nepomôže,rob čo musíš @1
v pripade, ze metal nemas rad, zapchaj si usi. staci, ked budu von aby si ich mohol vymknut
@imrobn @8 Keď urobíš, čo ti radí @6 , zmiešané s tým, čo som napísala @15 , chytíš ich pod krk a zavrieš do trúby, tak určite už budeš.
@hunter2
@krutafunebracka ta by im zas stela vytrhat črevá