..Dede už je strašne opozerany.. už by mohol do afriky nas5 ísť, a ešte jak na tej stranke nadava na slovenske jedla.. tak to je moc.. radčej vianočku!
Vždy mi príjide smiešne keď vidím tú "vianočku", lebo keď bola tá reklama ešte čerstvá, sestra mala asi takéto reči: "To je akože vianočka? To vyzerá skôr ako malé hovno. Aha, celá rodinka hovien..."
Ja viem, teraz to neznie vtipne ale vtedy to bolo vtipné
a ešte, nemôžem pomôcť, ale nepoznám horšie reklamy ako má orange.
mne prídu všetky trápne, či už tá vianočka, ktorá neviem čo má mať spoločné s Vianocami okrem prvých písmen a vyzerá to úplne nechutne, fakt si mohli vybrať radšej iný symbol Vianoc a tak spievať vianočné pesničky, bolo by to tiež prvoplánové, ale aspoň nie tak trápne.
a o tých reklamách kde majú herci niečo povedať/urobiť radšej pomlčím, nie je to ani zábavné ani nič.
t-mobile a t-com má tiež dosť prvoplánové reklamy, ale aspoň to nejako nadväzuje na to, čo ponúkajú a nie je to úplne "mimo" ako u orange-u.
A o0 má asi najlepšie reklamy, tiež síce nejde o nejaký skvelý nápad, ale nie sú trápne a narozdiel od tých predchádzajúcich od o2 aj viem, čo daná reklama propaguje, tie predtým mi neprišli až tak premyslené.
Inak nie som odborníčka na reklamy, takže to bol len môj názor napísaný z nudy a z dlhoročného odporu k reklamám od orange-u, takže tak...
poznám a na mikuláša se ju poriadne zhovadili v scénke...vianočka a shauma sa hádali kto bude populárnejší, príde turista povie a s kým bankujete a začne rúbať palmu(kóli prpagácii vianoc skorej a skorej) a tá privalí dedeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale nad vianočku toho roku nie je
T-mobile to tento rok posral.
a tiež by ma zaujímalo to isté ako @5
A vianočka, fúha Ale tie ostatné Orange s tým "si na diskotéke" a podobné sú fakt tragické.
Co by to s nim podla vas spravilo?
Ja viem, teraz to neznie vtipne ale vtedy to bolo vtipné
tu čo prerobila trieda môjho brata mali tu ako reklamnú vsuvku na Stužkovej...že Halóó Dede tu Štvrtá Céééee DDD
a Vianočna je trápna..takže reklamy tento rok otrasné všetky.. ešte O2 akotak
ale páčia sa mi reklamy na O2
a stará dobrá kofolácka vianočná reklama
ale radšej Vianočka, pre tú pesničku
mne prídu všetky trápne, či už tá vianočka, ktorá neviem čo má mať spoločné s Vianocami okrem prvých písmen a vyzerá to úplne nechutne, fakt si mohli vybrať radšej iný symbol Vianoc a tak spievať vianočné pesničky, bolo by to tiež prvoplánové, ale aspoň nie tak trápne.
a o tých reklamách kde majú herci niečo povedať/urobiť radšej pomlčím, nie je to ani zábavné ani nič.
t-mobile a t-com má tiež dosť prvoplánové reklamy, ale aspoň to nejako nadväzuje na to, čo ponúkajú a nie je to úplne "mimo" ako u orange-u.
A o0 má asi najlepšie reklamy, tiež síce nejde o nejaký skvelý nápad, ale nie sú trápne a narozdiel od tých predchádzajúcich od o2 aj viem, čo daná reklama propaguje, tie predtým mi neprišli až tak premyslené.
Inak nie som odborníčka na reklamy, takže to bol len môj názor napísaný z nudy a z dlhoročného odporu k reklamám od orange-u, takže tak...
Aby to nevyznelo nejako inak