Priateľ (ženský rod priateľka) alebo neformálnejšie kamarát(ka) alebo staršie druh (družka) je človek, s ktorým niekoho spája medziľudský, medziosobnostný vzťah náklonnosti, vzájomného porozumenia, dôvery
Priateľ je podľa mňa taký človek, ktorý ma vždy podrží, vypočuje, pomôže ak vie, dôveruje mi a aj ja jemu, je viac ako kamarát. Však sa aj hovorí, že je lepšie mať menej priateľov ako veľa kamarátov tak v skratke
@etelnair ak by si to nezvdal po prvom zdanlivom neuspechu tak mnohych.. hlavne tych co by boli dostatocne zvedavi a zaujimali by sa pytali a komunikovali... takto casto zacina..
komu bezvýhradne dôverujem. Toť. A keby že spravím hocičo, snaží sa ma pochopiť a neodsúdi ma hneď. A čo je najhlavnejšie- ak sa dostane náš vzťah do krízy, je ochotný zaň bojovať. Úprimne bojovať.
človek alebo zviera ktory chape čo je to priateľstvo a ktory je ochotny položiť život za druheho priateľa.alebo mu v inom ohľade v každej situacii pomôcť. x) no friends,no life x)
priatel je clovek ,ktoremu mozem absolutne doverovat ,viem ze ma nezradi ,ma rovnake nazory a zivotne priority ako ja ,rovnake zmyslanie ...je to moje "druhe ja " ,je so mnou v tych najkrajsich a zaroven aj v tych najsmutnejsich okamihoch mojho zivota ,stoji stale pri mne nech sa deje cokolvek snazi sa pomoct a poradit podla najlepsia uvazenia....ked mam zlu naladu snazi sa ma rozveselit ,aj ked on zrovna mozno nema taktiez najlepsiu ....no takychto ludi je malo ...preto si treba vazit toho ,kto je nasim skutocnym priatelom ...
niekto to tu písal a sorry ak ho tým urazím ale strašne sa mi to lúbi : človek ktorý keď počuje že ste niekoho zabili sa ako prvé spýta . kde ho zakopeme.
definoval by som to podobne ako titusik a natuska6262, možno ešte trochu rozvinul, ale hlavne podčiarkol, že takých ľudí je v real life strašne malo ... podľa mňa je dnes skôr zriedkavé natrafiť na skutočných priateľov, v takomto význame ... Musí tam totiž existovať určitá forma neromantickej lásky, kedy na tom priateľstve obom strašne zaleží a neviem či nemam vobec už vieru v existenciu hodnôt, ale podla mna - kto v dnešnej egoistickej dobe je schopny takeho niečoho? .. je šťastie niečo také mať a byť toho schopný... Life so skutočnymi priateľmi je totiž omnoho ľahší, lepší a zábavnejší spústa ľudí ani len nemá potrebu to v živote mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Skladá sa zo štyroch konsonantov, jedného diftongu a jedného vokálu. Presnejšie je to takto:
P - neznelý konzonant, bilabiálna plozíva
R - znelý konzonant, alveolárna vibranta, sonora.
IA - diftong, stúpajúci
T /Ť/ - neznelý konsonant, palatálna plozíva
E - predný stredový vokál
Ľ - znelý konsonant, palatálna laterála
Čiže niekto,kto neexistuje.
» www.birdz.sk/webka/v3nty/blo...
@21 ano