zaujímalo by ma, či keď si idete sadnúť s kamošmi na víno, či aj degustujete Čašníčky sa väčšinou spýtajú, či chcete degustovať, ale ja tomu až tak veľmi nerozumiem aby som degustovala. Je to nezdvorilé povedať, že nebudem degustovať alebo je to totáln
@2 vobec nie, robila som v hocijakych obycajnych kaviarnach co neboli uplne na urovni, a vzdy som sa pri otvarani flase pytala, kto bude degustovat
podla mna je normalne povedat ze netreba, robim to aj ja, pretoze ak mi vino nechuti urcite to nie je tym ze je pokazene a podobne (preto sa degustacia robi, nie preto ze niekto si zmysli ze jemu osobne nechuti), ale preto ze sa donho nevyznam takze normalne poviem ze dakujem, netreba ochutnavat. a robilo to dost zakaznikov v kaviarnach, takze kludne
@h8u ja by som ain nevedela ako degustovat a suhlasim, nie su drahe meista tie kde sa ta súytaju na degustaciu.. dnes sa uz pytaju skoro vsade.. tak ale zas je pravda ze ked idem na vinko nedavam si sudove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
podla mna je normalne povedat ze netreba, robim to aj ja, pretoze ak mi vino nechuti urcite to nie je tym ze je pokazene a podobne (preto sa degustacia robi, nie preto ze niekto si zmysli ze jemu osobne nechuti), ale preto ze sa donho nevyznam takze normalne poviem ze dakujem, netreba ochutnavat. a robilo to dost zakaznikov v kaviarnach, takze kludne