Nikto nevie co je Deja vu. Tento pocit tak nazval francuzky psycholog a esperantista (Saluton^^). Je len 1 teoria: Prava a lava hemisfera (polovica mozgu) so sebou neustale komunikuje ale niekedy sa informacia omeska alebo sa zdvoji a mozog nevie ci to bolo pred 1 milisekundou alebo pred 1 rokom. a tak nastava Deja vu ^_________^ Takze je to chyba a ludom ktr. sa to stava velmi casto maju asi niejaku chybu ale je to len teoria......Mne sa to stavalo ked som bol maly (6-8r.) ale teraz absolutne nic ^^
nie iba pár predtúch... ktoré sa samozrejme splnili... ja som si užila kopu iných vecí, hlavne s duchmi a dušami, ale boha deja vu nikdy... neviem prečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/forum0/deja-vu/...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum0/deja-vu/...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum0/deja-vu/...
» www.birdz.sk/forum0/zazili-s...
» www.birdz.sk/forum0/mali-ste...
» www.birdz.sk/forum0/deja-vud...
» www.birdz.sk/forum0/predtuch...
» www.birdz.sk/forum0/ako-cast...
no nič...
takže potom k veci ak sa poriadne zhulis, Unicef, Hodina deťom, usmev ako notebook, tak vselico vyvolas
zacne co pomaly a pocítiš taký pocit že ti sibe- to je presne ono. prislo dežaVU nezabudni rypat. ti?