Deža vu...V poslenom čase sa mi to stáva čoraz častejšie a častejšie sekundu predtým ako sa niečo stane presne viem ako sa to stane ale nestihnem to zmeniť a mám pocit že už to zažívam druhýkrát....
dakedy sa mi to stavalo .....ale nie pred tym ale ........ zrazu pred ocami dajaka scena ....a hovorim si : presne takto som to uz ra zazil ....... este pocas zakladnej sa mi to stavalo ......a dajak to pomaly prestalo ....
minule idem na obed a tam pred vchodom kolegovia tahaju ostosest (cigarety) .. asi tak o hodinu idem spat a co nevidim pri vchode ... ti isti ludia, ta ista situacia ... DEE JA VUU
stáva sa mi to v jednom kuse, skoro každý deň... a je to dosť sranda, pretože keď niekto niečo začne rozprávať, viem čo povie potom a hovorím to naraz s ním a vyzerám ako úplný magor..
@najivna vraj je to len pocit. vsetkym sa nam pocas toho zda, ze sa nam to prisnilo, no prameni to len z chvilkoveho chybneho prepojenia medzi hemisferami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vysvetli mi preco sa mi niekedy snivaju situacie co sa presne stanu
stáva sa mi to v jednom kuse, skoro každý deň... a je to dosť sranda, pretože keď niekto niečo začne rozprávať, viem čo povie potom a hovorím to naraz s ním a vyzerám ako úplný magor..
» www.birdz.sk/forum/ako-casto...